Espoon parhaat perunkirjoituspalvelut

Espoossa toimii useita perunkirjoituspalveluita tarjoavia yrityksiä. Listasimme niistä parhaat tähän artikkeliin.

Espoon hautaustoimisto

Espoonaukiolla sijaitseva Espoon hautaustoimisto on laadukas ja pitkäaikainen perunkirjoitusten tarjoaja, jota suosittelemme lämpimästi. Saat saman katon alta sekä hautauspalvelut, että perunkirjoituksen, joka helpottaa asioiden hoitamista kun omat voimat ovat vähissä.

Hautaustoimisto Mikko Mononen Oy

Helsingin alueella useissa toimipisteissä toimiva Hautaustoimisto Mikko Mononen Oy toimii myös Espoon Tapiolassa. Heiltä saat perunkirjoitus- ja lakipalvelut yhdessä hautauspalvelujen kanssa. Vuosien kokemus perunkirjoituksista takaa palvelun laadun.

Lakitoimistot

Mikäli tapaus on hyvin monimutkainen, tai vainajan omaisuus on suuri, suosittelemme kääntymistä perunkirjoituksen ammattilaisen tai lakitoimiston puoleen. Monimutkaisia tapauksia ovat esimerkiksi perunkirjoitukset, joissa perunkirjoitus järjestetään leskenä kuolleen henkilön jälkeen, jonka aikaisemmin kuolleen puolison kuolinpesän ositusta ei ole toimitettu. Lakitoimistosta tilatun perunkirjoituksen hinta saattaa nousta useisiin satoihin euroihin.

Säästä tekemällä perunkirjoitus itse

Et välttämättä tarvitse ammattilaista perunkirjoituksen toimittamiseen. Perunkirjoitus on helppo toimittaa myös itse, mikäli saat selvät ohjeet ja valmiit dokumenttipohjat käyttöösi. Tilaamalla Perukirjanetissa.fi -palvelun, saat käyttöösi tilanteeseesi sopivan perukirjan sekä kaikki muut perunkirjoituksen aikana tarvittavat asiakirjat, kuten kutsut, maksupohjat ja valtakirjat. Näin voit säästää satoja euroja.

Perukirjanetissa.fi -palvelu sisältää myös online chatin, jossa voit pyytää apua aina kun tarvitset sitä. Olemme niin varmoja että pidät palvelustamme, että tarjoamme 100% tyytyväisyys takuun – saat rahasi takaisin, jos et ole tyytyväinen. Voit lukea lisää palvelustamme täältä.

Tee perunkirjoitus helposti itse - kokeile ilmaiseksi

Säästä satasia tekemällä perunkirjoitus itse. Palveluumme sisältyvien ohjeiden, asiakirjojen ja henkilökohtaisen avustajan kanssa onnistut varmasti.

Perukirjanetissa.fi
Tammelan puistokatu 22 33100 Tampere Suomi
Puhelin: 040 090 2325 (ark. klo 12 - 14)
SIVUN KÄYTTÖEHDOTRekisteriote

Setup Menus in Admin Panel

LATAA ILMAINEN PERUKIRJA
Osta Perukirjanetissa.fi -käyttäjätunnus ja järjestä perunkirjoitus helposti. Palvelussa jo yli 2 500 tyytyväistä asiakasta. Kaikki nämä vain 24€:
- Helposti muokattava perukirja
- Kansankieliset ja helposti seurattavat ohjeet
- Valtakirjat ja kutsut perunkirjoitukseen
- Asiantuntijan Chat -tuki
* Lataamalla perukirjan hyväksyt Perukirjanetissa.fi -palvelun käyttöehdot.