Espoon parhaat perunkirjoituspalvelut

Espoossa toimii useita perunkirjoituspalveluita tarjoavia yrityksiä. Listasimme niistä parhaat tähän artikkeliin.

Espoon hautaustoimisto

Espoonaukiolla sijaitseva Espoon hautaustoimisto on laadukas ja pitkäaikainen perunkirjoitusten tarjoaja, jota suosittelemme lämpimästi. Saat saman katon alta sekä hautauspalvelut, että perunkirjoituksen, joka helpottaa asioiden hoitamista kun omat voimat ovat vähissä.

Hautaustoimisto Mikko Mononen Oy

Helsingin alueella useissa toimipisteissä toimiva Hautaustoimisto Mikko Mononen Oy toimii myös Espoon Tapiolassa. Heiltä saat perunkirjoitus- ja lakipalvelut yhdessä hautauspalvelujen kanssa. Vuosien kokemus perunkirjoituksista takaa palvelun laadun.

Lakitoimistot

Mikäli tapaus on hyvin monimutkainen, tai vainajan omaisuus on suuri, suosittelemme käyttämään Aatoksen perunkirjoituspalvelua, joka Suomen suosituin tapa tehdä perunkirjoitus. Monimutkaisia tapauksia ovat esimerkiksi perunkirjoitukset, joissa perunkirjoitus järjestetään leskenä kuolleen henkilön jälkeen, jonka aikaisemmin kuolleen puolison kuolinpesän ositusta ei ole toimitettu. Palvelun hinta on kiinteä 249 euroa.

Säästä tekemällä perunkirjoitus itse

Et välttämättä tarvitse ammattilaista perunkirjoituksen toimittamiseen. Perunkirjoitus on helppo toimittaa myös itse, kun saat hyvä palvelun ja tuen käyttöösi. Tilaamalla Perukirjanetissa.fi -palvelun, saat käyttöösi tilanteeseesi sopivan perukirjan sekä kaikki muut perunkirjoituksen aikana tarvittavat asiakirjat, kuten kutsut ja valtakirjat. Näin voit säästää satoja euroja.

Perukirjanetissa.fi -palvelu sisältää myös online chatin, jossa voit pyytää apua aina kun tarvitset sitä. Olemme niin varmoja että pidät palvelustamme, että tarjoamme 100% tyytyväisyys takuun – saat rahasi takaisin, jos et ole tyytyväinen. Voit lukea lisää palvelustamme täältä.

Tee perunkirjoitus helposti - kokeile ilmaiseksi

Säästä satasia tekemällä perunkirjoitus Aatoksessa. Palvelun avulla teet perunkirjoituksen helposti alusta loppuun. Sisältää kaikki asiakirjat ja henkilökohtaisen avustajan kanssa onnistut varmasti.

Perukirjanetissa.fi
Aatos Legal Technology Oy
Lapinlahdenkatu 16 00180 Helsinki Suomi
[email protected]
SIVUN KÄYTTÖEHDOTRekisteriote

Setup Menus in Admin Panel