Suorita perunkirjoitus helposti - 299 euroa

Jo yli 5000 kanssasi samassa tilanteessa olevaa henkilöä on järjestänyt perunkirjoituksen kanssamme. Aatos perunkirjoitus -palvelu on kehitetty yhdessä perintö- ja lahjaverotuksen asiantuntijoiden kanssa.


Asiakirjat ja ohjeet
  • Helppo nettipalvelu alusta loppuun
  • Selkeät ohjeet
  • Kutsut perunkirjoitukseen
  • Valtakirjat
  • Allekirjoita halutessasi kokonaan sähköisesti
Asiantuntijan tuki

Asiantuntijamme auttavat sinua chatin ja sähköpostin välityksellä kaikissa palvelun käytössä ja perunkirjoituksessa ilman lisähintaa.

100% Tyytyväisyystakuu

Jos päätät, että Aatos.app -palvelu ei ole sinua varten – ei huolta. Voit perua tilauksesi milloin tahansa ja maksamme rahasi takaisin.Käyttäjät pitävät palvelusta

Palvelemme asiakkaitamme huolella ja ammattitaidolla. Kehitämme palveluamme jatkuvasti asiakkailta saadun palautteen perusteella.


"Hei! Kiitos teille… ei ollut perukirjan teko rakettitiedettä, kuten alkuun kuvittelin."
22.2.2017
Perunkirjoitus ja perukirja
"Homma on hoidossa, perunkirjoitus pidetty ajallaan. Ohjeenne joita tarvitsin olivat hyvin selkeitä ja asiallisia, kiitos siitä!"
19.2.2017
Perunkirjoitus ja perukirja
"Hei! Annan palautteen vasta nyt kun sain verotoimistolta tänään kirjeen, aika kauan kesti heidän käsittelynsä. Kaikki meni läpi ja hyvin. Olen tyytyväinen palveluunne,ohjeidenne ja apunne avulla kaikki meni hienosti, jopa minäkin tajusin, kun aikani ihmettelin. Ilman nettiohjelmaanne olisin joutunut teettämään kalliilla hinnalla jollain pankinjohtajlla tms. Kuoleminen kun on muutenkin aika hintavaa, vaikka miten edullisesti yrittäisi hoitaa kaiken. Suosittelen kyllä jatkossa muillekin. Kiittäen ja hyvää kevättä terveisin"
17.2.2017
Perunkirjoitus ja perukirja
"Heissan, Kuvittelin että oli vaikea töisempi kuin oli. Äidillä velkaa lähes 50 000€ ja ei omaisuutta juuri ollenkaan. Päänvaivaa aiheutti veronpalautukset. Lisäisin ehkä ohjeisiin sen, että jos veronpalautusulosmitattu, tarvitaan perunkirjoihin tieto/kuitti mihin velkoihin ulosmittaus kohdistunut. Tämän saa ulosottoviranomaiselta. Ruotsista henkikirjat tulivat viikossa, joten oli aika nopeaa loppujen lopuksi. Ja vaikka äitee muutti yhtenään, niin kaikki dokumentit tulivat nopeasti ja vaivatta. Itselle osa äidin muuttohistoriasta oli epäselvää, koska en asunut koton akuin vain 10-vuotiaaksi asti. Sanoisin, että ihmiset pelkäävät ihan turhaan tehdä perunkirjoja itse. Tässä oli loppujenlopuksi yhtä helppoa kuin muutosverokortin teko netissä. Jos sen osa atehdä, onnistuu perunkirjoissakin. Kiitos palvelusta. Säästitte minulta useita satasia, eikä minulla olisi ollut varaa tehdä perunkirjoja ilman tätä palvelua."
1.2.2017
Perunkirjoitus ja perukirja
"Tein isäni perukirjan Teidän sovelluksella. Hienoisen alkuvaikeuden jälkeen kaikki sujui loistavasti. Minullekin ehdotettiin pankin kautta kallista tekijää. Perukirjanetissa.fi on helppo, halpa ja hirmu hyvä. Suosittelen."
16.1.2017
Perunkirjoitus ja perukirja
"Hei, perukirjanetissä-palvelusta oli huomattavasti apua perukirjan tekemisessä, saimme nettisivujen sekä henkilökohtaisen chatin kautta saatujen ohjeiden avulla tehtyä perukirjan ja toimitettua perunkirjoituksen itse. Verottajan sivuilta ja tutuilta saimme onneksi myös tarvittavaa lisätietoa. Tarkistutimme luonnoksen ennen perunkirjoituksen toimitusta vielä lakimiehellä, mutta olimme tehneet pääosin perukirjanetissä-palvelun avulla jo kaikki asiat ja muotoseikat oikein. Lyhyt konsultaatio lakimiehen kanssa oli erittäin edullinen, joten säästimme huomattavasti rahaa perukirjoituskuluissa."
13.1.2017
Perunkirjoitus ja perukirja
"Perunkirjoitus on meillä valmis ja palautettu. Ensimmäistä kertaa hommaa tehneenä on annettava isot kiitokset kehittämällenne palvelulle. Selkeät ohjeet perusteluineen hyvin esitettynä. Dokumentin teko onnistui hyvin, haasteet lähinnä omaisuuden hinnan arvioinnissa. Siihenkin teiltä hyvät avut saimme. Täytyy nyt toivoa, että verottaja on samaa mieltä näkemystemme kanssa."
2.1.2017
Perunkirjoitus ja perukirja
"Käytin hienoa palveluanne taannoin ja sain perukirjan valmiiksi nopeasti. Olen jo pitänyt perukirjoitustilaisuuden ja toimittanut vaadittavat asiakirjat verottajalle."
8.12.2016
Perunkirjoitus ja perukirja
"Palvelunne oli meidän tapauksessamme sopiva koska jakajia oli vähän ja jaettava omaisuus selkeää.Opastus riittävää etenkin kun teille voi myös soittaa,se myöskin karisti kaiken epämääräisyyden perunkirjoituksesta .Huomasin useista aikaisemmista perunkirjoituksista jotka oli teetetty niin sanotuilla asiatuntijoilla kaiken laista liirum laarumia jotka ovat turhia ja hämäävät tavallista kaduntallaajaa. "
21.11.2016
Perunkirjoitus ja perukirja
"Suuren ikäluokkien kasvattina totuin nuoruudessa huonoon palveluun. Perunkirja netissä on hämmästyttävä kokemus, kaikki on selkeää (jopa kaltaiselleni vanhalle starbulle) ja palvelu erinomaista, nopeaa ja ymmärrettävää. Yksi ainoa asia painaa mieltä ja omaatuntoa: Voiko hyvillä mielin maksaa näin vähän näin erinomaisesta palvelusta."
8.11.2016
Perunkirjoitus ja perukirja
"Kaikki sujui hyvin ohjeitten mukaisesti tehtynä, tämmöinen pieni muotoinen perunkirjoitus sujui nopeasti ja perunkirja oli siisti ja selvä asiapaperi. Suosittelen lämpimästi kaikille tarvitseville."
31.10.2016
Perunkirjoitus ja perukirja
"Tosi mukava, että on keksitty tuollainen palvelu! Kaikki kävi helposti. meidän tapauksessamme oli kyse hyvin yksinkertaisesta perunkirjoituksesta. Olisi ollut kauhean hankalaa ja varmaan kallistakin viedä asia jonkun firman hoidettavaksi, kun sen sai nyt hoitumaan nopeasti ja toivottavasti myös oikein. Kiitos teille ja suosittelemme kaikille tutuille palveluanne."
28.10.2016
Perunkirjoitus ja perukirja
"Palvelunne on joka tapauksessa erinomainen, varsinkin ajatellen meidän kaltaista helppoa perunkirjoitusta. Erityisen hyvää oli online chat palvelu, josta sai vastauksia nopeasti, ei sillä etteivätkö kirjallisetkin ohjeet olisi olleet hyviä."
13.10.2016
Perunkirjoitus ja perukirja
"mielestäni palvelu toimi todella hyvin ja ainakin itse sain sen avulla helposti perukirjan syntymään.
Mielestäni palvelussa voisi ehkä olla vielä helpompi peruspolku, jos pesä on yksinkertainen:
-osakkaina vain omat lapset
-varallisuus tyypillinen: asunto ja osakkeita & rahaa
Ainakin itse katsoin nyt muutamankin turhan videon tai ohjeita eri omaisuuserien arvostamisesta.
Mutta ymmärrän kyllä, että ohjeissa pitää antaa tarkat ohjeet muotosäännösten täyttämiseen.
Joka tapauksessa palvelunne on erinomainen apu ja hintansa väärti!"

06.11.2016
Perunkirjoitus ja perukirja
"Palvelu osoittautui aivan loistavaksi, yksityiskohtaisine videoineen. Ehdoton plussa on se, että tietyt knopit oli kerrottu ymmärrettävästi, verrattuna esim. Verottajan sivuihin. Näitä oli esim. Tarvittavat asiakirjat + niiden tilaaminen ja meidän kohdalla myös toissijaiset perijät. Perukirjanetissa.fi on niin hieno konsepti, että on jopa vähän sääli, että vakioasiakkaita palvelulle on vaikea saada."
20.9.2016
Perunkirjoitus ja perukirja
"Minusta teillä on hyvä ja selkeä tuote jota on helppo käyttää. Ja lisäksi teillä on auttavainen ote, jolloin epävarmemmatkin perukirjan tekijät varmasti suoriutuvat tehtävästä. Minulle helpoin tapa oli käyttää off-line tilassa tätä pdf-versiota ja jakaa se kaikkien kanssa sähköpostilla."
13.05.2016
Perunkirjoitus ja perukirja
"Tulen todellakin suosittelemaan palvelujanne muillekin, olen ollut supertyytyväinen tähän. Kiitos todella ammattitaitoisesta palvelusta"
14.05.2016
Perunkirjoitus ja perukirja
"Palvelu oli helppo ottaa käyttöön ja ohjeistus oli mielestäni näin maallikolle melko helposti ymmärrettävää."
19.9.2016
Perunkirjoitus ja perukirja
"Erittäin selkeä ja kansankielinen ohjelma. Perukirjoituksen ei olisi uskonut olevan näin helppoa! Sivun ohjeissa käydään selkeästi perukirja kohta kohdalta läpi ja esimerkeillä selkeytetään erikoistilanteita. Perukirjaa voi rauhassa kirjoittaa ja korjata koska haluaa, sillä perukirjan pohja tallennetaan omalle koneelle. Ohjelma myös tallentaa halutessasi edistymisesi ohjeiden lukemisessa.

Asiakaspalvelu on ollut ensiluokkaista. Koskaan ei tuntenut jäävänsä yksin. Chatissa minulle vastattiin sunnuntaina klo 21 ympärilläkin! Tämä oli minulle loistava ohjelma, sillä olin ainoa perijä ja perukirjoitus oli pienen kuolinpesän ansiosta erittäin selkeä tehdä. Ei tarvinnut kalliita asianajajan palveluita kun perukirjan pystyi helposti kirjoittamaan itsekin. Loistava ohjelma! Suosittelen kaikille!

Haluan kiittää vielä todella avuliaasta asiakaspalvelusta. Näinä surullisina aikoina se on todella lämmittävä asia."
21.12.2015

Perunkirjoitus ja perukirja
"Tuntuu oikein lämmittävältä, kun joku taho tekee työtä niin kuin pitääkin. Ei pelkkää euron kalastusta, vaan kunnollista palvelun tuottamista tehtyä tilausta vastaan. Tosin hintanne on kyllä varsin maltillista tasoa."
14.12.2015
Perunkirjoitus ja perukirja
"Hei, tämä oli hyvä setti ja vastaukset kysymyksiin löytyi. Lopulta kyseessä on paljon helpompi homma kuin aluksi ajatteli ja perukirjan laati käytännössä yhdessä illassa yhdellä istumalla. Voisitte laajentaa palveluanne myös pesänjakosopimuksen laatimiseen."
27.3.2016
Perunkirjoitus ja perukirja
"Mun osaltani palvelunne käyttö jäi vähäiseksi, koska toi meidän verokonsultti otti homman haltuun. Palvelu on tarpeellinen ja helppo, ohjaava ja mielestäni HALPA ! Mä käytin palveluanne lähinnä oman viisaudettomuuteni hoitoon."
23.3.2016
Perunkirjoitus ja perukirja
"Perunkirjoitus onnistui hyvin, kaavakkeet olivat hyvin selkeät ja sain sen ajoissa verotoimistoon. Voin suositella muillekin. Vielä kerran kiitoksia ja hyvää kesän odotusta."
26.1.2016
Perunkirjoitus ja perukirja
"Oli mukava työskennellä kanssanne olitte niin avuliaita, että tällaiselta mummoltakin onnistui hyvin."
21.1.2016
Perunkirjoitus ja perukirja
"Kiitoksia aktiivisesta huolenpidostanne. Minun osaltani perunkirjoitus on hoidettu ja kaikki tähän liittyvät asiat ovat poissa päiväjärjestyksestä. Risujen antamiselle ei ole mitään aihetta. Ruusuille sitäkin enemmän. Homma luisti kuin tyhjää vaan ilman minkäänlaisia hankaluuksia. Aineistonne ohjeistus oli paikallaan ja perukirjan liitteet olivat ihan OK. Kiitän aktiivisuudestanne ja huolenpidostanne."
21.3.2016
Perunkirjoitus ja perukirja
"Palvelunne on ollut oikein hyvä, sanoisin että henkilö joka tekee perunkirjaa ihan ensimäistä kertaa saa tästä palvelusta paljon irti, itse tein nyt toisen perunkirja puolen vuoden sisällä, ensimmäisen perun kirjan laatisin parin tuttavani avustuksella ja termistö jäi vähän mieleen, mutta tässä tapauksessa oli uutena tuo että vainajalle jäi velkoja mutta myös omaisuutta niin sain varmuutta palvelustanne. Kiitoksia!"
31.3.2016
Perunkirjoitus ja perukirja
"Kiitokset jo tässä vaiheessa hyvästä otteesta ja rullaavasta kommunikoinnista. Minulla on lähipiirissä henkilö, joka tekee usein perunkirjoja asiakkaille. Vinkkaan palvelustanne aivan varmasti :)"
21.3.2016
Perunkirjoitus ja perukirja
"Verkkosisältö hyvä ja perusteellinen, youtube videot tukevat hyvin sisältöä."
5.2.2016
Perunkirjoitus ja perukirja
"Meidän tarkoituksiin eli varsin yksinkertaisen pesän perukirjoitukseen ihan ok, ja apuakin löytyi nopeasti, kun oli kirjautumisvaikeuksia. Jos tarvitsen käytän uudelleenkin tulevaisuudessa palveluanne."
3.4.2016
Perunkirjoitus ja perukirja
"Ohjelmanne on tosi hieno vaihtoehto!"
N/A
Perunkirjoitus ja perukirja
"Tein perukirjan teidän kurssin ohjeistuksen mukaisesti. Kurssi on erittäin selkeä ja johdonmukainen. Olen toimittanut perukirjan verotoimistoon eikä virkailijalla ollut mitäään huomautettavaa tai kysyttävää."
18.1.2016
Perunkirjoitus ja perukirja
"Tämä ohjelma oli todella helppo ja selkeä, olisin ehkä ensikertalaisena kaivannut pieniä vinkkejä perukirjan täyttöön, joita sain teiltä keskustelun kautta joka kerta heti, kun kysyttävää tuli. Aion käyttää palvelua toistekkin, jos tarve tulee ja olen jo suositellut teitä muille ja äitini myös on kertonut teistä."
18.1.2016
Perunkirjoitus ja perukirja
"Hinta on edullinen sivuston sisältöpaljouteen nähden!!!"
N/A
Perunkirjoitus ja perukirja
"Tämä ohjelma on todella hyvä ja selkeät toiminta ohjeet. :)"
11.11.2015
Perunkirjoitus ja perukirja
"Hei haluun sanoa tässä, että te olette paras palvelumuotoilufirma, johon olen pitkään aikaan törmännyt. Loistavaa työtä ja kiitos kun olette."
9.11.2015
Perunkirjoitus ja perukirja
"Tämä ohjelma on selkeä ja valmiit kaavakkeet varmistavat, että kaikki tiedot tulevat merkityiksi."
4.11.2015
Perunkirjoitus ja perukirja
"En tiennyt perunkirjoituksesta mitään aiemmin. Teidän paketti on kyllä hyvin kattava, ainakin minun tapauksessa tämä toimii hyvin."
13.11.2015
Perunkirjoitus ja perukirja
"Mielestäni tämä ohjelma on ollut hyvin helppokäyttöinen ja tällaisen maallikonkin ymmärrettävissä ja perukirjan tekeminen ei teidän ohjeillanne ole todellakaan mitään rakettitiedettä."
29.11.2015
Perunkirjoitus ja perukirja
"Olin äärettömän hämmästynyt huomatessani, että olit sunnuntai-iltana vastannut meiliini. Tästä 10+!!"
29.11.2015
Perunkirjoitus ja perukirja
"Annan teille pelkästään ruusuja ja olen ollut tyytyväinen saamaani palveluun."
30.11.2015
Perunkirjoitus ja perukirja
"Halusin vain kiittää toimivasta ohjelmasta. Kuvittelisin että ohjelmallanne saadaan iso osia pesiä selvitetyksi halvemmalla ja vähemmällä vaivalla kuin ns. ammattilaisia käyttämällä."
8.12.2015
Perunkirjoitus ja perukirja
"Hienoa kun saa nopeasti asiantuntevia neuvoja!"
1.12.2015
Perunkirjoitus ja perukirja
"Teillä on mahtava palvelu!"
1.12.2015
Perunkirjoitus ja perukirja
"Hieno palvelu teillä! Todella kansankielinen :)"
14.12.2015
Perunkirjoitus ja perukirja
"Teistä on ollut iso apu! :)"
16.12.2015
Perunkirjoitus ja perukirja
"Tuntuu oikein lämmittävältä, kun joku taho tekee työtä niin kuin pitääkin. Ei pelkkää euron kalastusta, vaan kunnollista palvelun tuottamista tehtyä tilausta vastaan. Tosin hintanne on kyllä varsin maltillista tasoa."
14.12.2015
Perunkirjoitus ja perukirja
"Olin tyytyväinen palveluun, tosin kyseessä oli helppo keissi kun olin ainoa perijä ja pesä oli selkeä."
29.09.2016
Perunkirjoitus ja perukirja

 
Perukirjanetissa.fi
Aatos Legal Technology Oy
Lapinlahdenkatu 16 00180 Helsinki Suomi
[email protected]
SIVUN KÄYTTÖEHDOTRekisteriote

Setup Menus in Admin Panel