Suorita perunkirjoitus helposti - 399 euroa

Jo yli 5000 kanssasi samassa tilanteessa olevaa henkilöä on järjestänyt perunkirjoituksen kanssamme. Aatos perunkirjoitus -palvelu on kehitetty yhdessä perintö- ja lahjaverotuksen asiantuntijoiden kanssa.


Asiakirjat ja ohjeet
  • Helppo nettipalvelu alusta loppuun
  • Selkeät ohjeet
  • Kutsut perunkirjoitukseen
  • Valtakirjat
  • Allekirjoita halutessasi kokonaan sähköisesti
Asiantuntijan tuki

Asiantuntijamme auttavat sinua chatin ja sähköpostin välityksellä kaikissa palvelun käytössä ja perunkirjoituksessa ilman lisähintaa.

100% Tyytyväisyystakuu

Jos päätät, että Aatos.app -palvelu ei ole sinua varten – ei huolta. Voit perua tilauksesi milloin tahansa ja maksamme rahasi takaisin.Käyttäjät pitävät palvelusta

Palvelemme asiakkaitamme huolella ja ammattitaidolla. Kehitämme palveluamme jatkuvasti asiakkailta saadun palautteen perusteella.


"Selkeä, hyvin jäsennelty ihan tarvis perunkirjan tekijällekin jolla ei mitään aikaisempaa kokemusta aiheesta."
26.5.2023
Perunkirjoitus ja perukirja
"Saimme apua monessa asiassa ja neuvot olivat selkeitä ja asiantuntevia. Vastaukset kysymyksiin tulivat hyvinkin nopeasti. Perunkirjoitus oli helppo tehdä tällä apilla. Suosittelen tätä palvelua."
31.5.2923
Perunkirjoitus ja perukirja
"Tosi hyvä ensikokemus Aatoksen applikaatiosta. Perukirjan teko sujui järjestelmällisesti ja helposti näin ensikertalaiselta. Järjestelmän käyttö suoraviivaista ja opastavaa. Myös hienoa saada ammattilaisten vastaukset kysymyksiin nopeasti järjestelmän kautta."
17.5.2023
Perunkirjoitus ja perukirja
"Selkeästi opastettu kaikki asiat oikeassa järjestyksessä,se tekee teistä huippuja."
5.6.2023
Perunkirjoitus ja perukirja
"Ohjelman kysymykset olivat selkeitä, ja käyttö oli nopeaa ja vaivatonta. Kaikki toimi hyvin."
30.5.2023
Perunkirjoitus ja perukirja
"Helppokäyttöinen ja monipuolinen ohjelma jolla perunkirjoitus onnistui ihan kokemattomaltakin kuin itsestään."
28.3.2023
Perunkirjoitus ja perukirja
"Oli todella helppoa kun ei tarvinnut lähteä kotoa minnekäänlakitoimistoon jne kun pystyi tehdä netin kautta ja asia tuli hoidettua Aatoksen kautta nopeasti ja hyvin.. Suosittelen kyllä muillekin!"
23.4.203
Perunkirjoitus ja perukirja
"Todella helppo tehdä esim perunkirjoitus. selkeästi edettävissä oleva ohjelma."
29.5.2023
Perunkirjoitus ja perukirja
"Itselläni oli aikaa ja halua tehdä ja sain heti apua, jos ihmettelin jotain asiaa. Vastaus tuli nopeasti. Kannattaa lukea ohjeet, niin homma hoituu sujuvasti. Aluksi pelotti, kun en voinut puhua kenellekään, mutta koneen kautta annetut vastaukset olivat yksiselitteiset."
23.2.2023
Perunkirjoitus ja perukirja
"Aatos tarjoaa pätevää ja tarpeellisen yksityiskohtaista neuvonta perunkirjoitukseen. Asiat mitkä tuntuivat vaikeilta osoittautuivat usein suoraviivaisiksi, kun niihin sai oikean näkökulman. Aivan loistavaa palvelua, hyvään hintaan, ja luotettava tukea vaikeana aikana. Suosittelen!"
31.1.2023
Perunkirjoitus ja perukirja
"Kaikki meni todella hyvin. Suosittelen."
6.6.2023
Perunkirjoitus ja perukirja
"Olen saanut muokattua ja tehtyä itsenäisesti perunkirjoitusta netissä eikä ole ollut vaikea suoriutua siitä sekä ei ole tarvinnut itse lähteä hakemaan tarvittavia papereita vaan ovat tulleet suoraan Aatokseen."
3.8.2023
Perunkirjoitus ja perukirja
"Helppo ja selkeä pohja. Asiantuntija apua sai nopeasti. Monimutkaisesta prosessista on tehty yksinkertainen ja helppo. Ohjeet ovat hyvät ja selkeät. Nykyaikainen ja nopea. Suosittelen lämpimästi."
22.2.2023
Perunkirjoitus ja perukirja
"Perunkirjan tekeminen oli helppoa ja sujuvaa, apua sai hyvin ja nopeasti chatin kautta mikäli sitä tarvitsi. olen tyytyväinen."
18.4.2023
Perunkirjoitus ja perukirja

 
Perukirjanetissa.fi
Aatos Legal Technology Oy
Lapinlahdenkatu 16 00180 Helsinki Suomi
[email protected]
SIVUN KÄYTTÖEHDOTRekisteriote

Setup Menus in Admin Panel