Aatos Legal Technology Oy

Digitaalisia lakipalveluita – laadukkaasti ja edullisesti.

 

Teemme helppokäyttöisiä ja edullisia palveluita

Perustimme Aatos Legal Technology Oy:n ratkaisemaan tavallisten ihmisten lakiongelmia. Jokaisella tulisi olla mahdollisuus tehdä itseään koskevat tärkeät lakiasiakirjat helposti ja edullisesti.

Nykyaikaisen teknologian avulla meidän on mahdollista tuottaa digitaalisia lakipalveluita jokaiselle – ajasta, paikasta ja kukkaron koosta huolimatta.

Digitaalinen lakipalvelumme kartoittaa käyttäjän toiveita – aivan kuten juristikin tekisi lakitoimistossa – ja ehdottaa käyttäjän kannalta parhaita valintoja. Näin voimme taata, että palvelussamme jokainen virallinen lakiasia tulee hoidetuksi yksilön kannalta parhaalla mahdollisella tavalla.

Aatos on Suomen suosituin nettilakipalvelu kuluttajille ja palvelulla on tähän mennessä jo lähes 100 000 käyttäjää.

Voit olla meihin yhteydessä sähköpostitse [email protected] tai https://aatos.app/ -sivun chatin välityksellä.

Aatos on helpoin tapa tehdä myös avioehtotestamenttiedunvalvontavaltuutus tai hoitotahto suoraan kotisohvalta. Toimimme Suomessa, Ruotsissa ja Tanskassa.

Kokeile perunkirjoitus-palvelua

Lue mitä asiakkaat sanovat meistä

Palvelemme asiakkaitamme huolella ja ammattitaidolla. Kehitämme palveluamme jatkuvasti asiakkailta saadun palautteen perusteella.

"Aatoksen lakipalvelu oli todella ammattimaista, nopeaa ja ystävällistä. Hoidin Aatoksen kautta perukirjan ja sain apua kaikkiin kysymyksiini. Aatos on myös hinta-laatusuhteeltaan erinomainen verrattuna muihin lakimiespalveluihin. Vahva suositus."
Perunkirjoitus ja perukirja
"Tahdon kiittää ihan huipusta sivusta, ja asiakaspalvelusta! Saimme tehtyä edunvalvontavaltuutuksen hetkessä, eikä tarvinnut mennä lakimiehelle ja maksaa siitä isoja rahoja. Asiakaspalvelunne chatista sain heti kysymyksiini vastaukset, ja näin asiapaperin sai tehtyä vaivattomasti ja nopeasti."
Perunkirjoitus ja perukirja


[testnappi href=”https://aatos.app/kokemuksia/” tyyppi=”btn-lg standard-button”]Lue lisää arvosteluja [/testnappi]

Palvelun avulla onnistut varmasti


Yhdistämällä uusimman teknologian, design-ajattelun ja oikeussäännöt, käännämme juridiset prosessit sujuviksi verkkosovelluksiksi. Esitämme juridiset prosessit helposti ymmärrettävässä muodossa ja tarjoamme ratkaisut oikeudellisiin tarpeisiin ja ongelmiin digitaalisten palveluiden muodossa.

Aatoksen verkkopalvelu tarjoaa sinulle oikeat välineet ja avun, joiden avulla hoidat perunkirjoituksen järjestämisen mahdollisimman helposti.

Kokeile ilmaiseksi

Perunkirjoitus helposti – vain 299 €

Verkkopalvelumme ohjeistaa perunkirjoituksen tekemisessä alusta loppuun. Luot myös valtakirjat kuolinpesän asioiden hoitoon ja kutsut muut kuolinpesän osakkaat seuraamaan perunkirjoituksen edistymistä. Meiltä saat aina ilmaista lakiapua chatin tai sähköpostin välityksellä.

 
Perukirjanetissa.fi
Aatos Legal Technology Oy
Lapinlahdenkatu 16 00180 Helsinki Suomi
[email protected]
SIVUN KÄYTTÖEHDOTRekisteriote

Setup Menus in Admin Panel