Perukirjanetissa.fi on perheyritys

Maailma on täynnä kalliita palveluita – olemme ottaneet tehtäväksemme muuttaa sen.

Teemme helppokäyttöisiä ja edullisia palveluita


Perustimme AppKing Oy:n, koska halusimme tehdä palveluiden ostamisesta helppoa. Yrityksemme tarkoitus on tehdä vaikeaselkoisista asiantuntijapalveluista fyysisten tuotteiden kaltaisia, joiden vertailu ja arviointi ennen ostopäätöksen tekemistä on helppoa. Voit olla meihin yhteydessä:

Tapaa Perukirjanetissa.fi tiimi

Asiantuntijoillamme on laaja kokemus perunkirjoituksista ja perintöverotuksesta.

Jarkko Tolvanen

DI Jarkko Tolvanen

Jarkko on toiminut yrittäjänä vuodesta 2012 alkaen ja hänen erikoisalaansa ovat asiantuntijapalveluiden tuotteistaminen.

Koulutukseltaan Jarkko on tuotantotalouden diplomi-insinööri.

Juhani Tolvanen

DI Juhani Tolvanen

Juhani on toiminut yrittäjänä vuodesta 2012 alkaen. Juhanin tavoitteena on tehdä toimivia ja kauniita palveluita.

Koulutukseltaan Juhani on tuotantotalouden diplomi-insinööri.

Lue mitä asiakkaat sanovat meistä

Palvelemme asiakkaitamme huolella ja ammattitaidolla. Kehitämme palveluamme jatkuvasti asiakkailta saadun palautteen perusteella.

"Huippuhyvin ohjattu miten perukirja tehdään kohta kohdalta. Apua sai heti samantien jos jokin asia askarrutti. Tämä oli ensimmäinen tekemäni perukirja ja hyvä siitä tuli. Lämmin kiitos Juhanille avusta. Suosittelen kyllä ehdottomasti."
30.4.2017
Perunkirjoitus ja perukirja
"Perukirjanetissa.fi on auttanut parhaalla mahdollisella tavalla. Kaikki on selvä, kysymyksiin vastattiin nopeasti ja asiantuntemuksella, palvelu on erittäin halpa, ei tarvitse ollenkaan ulkopuolista asianajajaa - jokainen järkevä ihminen voi perukirjanetissa.fi'n avulla itse tehdä perukirjan. Kiitos."
3.6.2017
Perunkirjoitus ja perukirja

Teemme sinusta asiantuntijan


Vielä muutama vuosi sitten harva suomalainen kuvitteli osaavansa valmistaa huonekaluja. Tämä kuitenkin muuttui sen jälkeen kun IKEA tavaratalo rantautui Suomeen ja esitteli suomalaisille uuden tavan hankkia huonekaluja. IKEA ymmärsi, että tarjoamalla ihmisille oikeat välineet ja yksityiskohtaiset ohjeet, jokainen osaa koota huonekalunsa itse. Lisäksi luopumalla huonekalujen kokoamisesta, IKEA säästyi tuotteiden kokoamisesta aiheutuvista kustannuksista ja mahdollisti huomattavasti halvempien tuotteiden tarjoamisen asiakkailleen.

Perukirjanetissa.fi -palvelu tarjoaa sinulle oikeat välineet ja yksityiskohtaiset ohjeet, joiden avulla sinusta tulee perunkirjoituksen asiantuntija.

Tee perunkirjoitus helposti itse - kokeile ilmaiseksi

Säästä satasia tekemällä perunkirjoitus itse. Palveluumme sisältyvien ohjeiden, asiakirjojen ja henkilökohtaisen avustajan kanssa onnistut varmasti.

Perukirjanetissa.fi
Tammelan puistokatu 22 33100 Tampere Suomi
Puhelin: 040 090 2325 (ark. klo 12 - 14)
SIVUN KÄYTTÖEHDOTRekisteriote

Setup Menus in Admin Panel

LATAA ILMAINEN PERUKIRJA
Osta Perukirjanetissa.fi -käyttäjätunnus ja järjestä perunkirjoitus helposti. Palvelussa jo yli 2 500 tyytyväistä asiakasta. Kaikki nämä vain 24€:
- Helposti muokattava perukirja
- Kansankieliset ja helposti seurattavat ohjeet
- Valtakirjat ja kutsut perunkirjoitukseen
- Asiantuntijan Chat -tuki
* Lataamalla perukirjan hyväksyt Perukirjanetissa.fi -palvelun käyttöehdot.