Aatos Legal Technology Oy

Digitaalisia lakipalveluita – laadukkaasti ja edullisesti.

 

Teemme helppokäyttöisiä ja edullisia palveluita


Perustimme Aatos Legal Technology Oy:n ratkaisemaan sitä ongelmaa, että yksinkertaistenkin virallisten asiakirjojen laatiminen laadukkaasti on perinteisesti vaatinut tarkkaa laintuntemusta. Oikeanlaisen teknologian avulla tämä yksityiskohtainen laintuntemus voidaan sisällyttää helppokäyttöiseen digitaaliseen palveluun jokaisen saataville. Näin voimme taata, että palvelussamme jokainen virallinen lakiasia tulee hoidetuksi yksilön kannalta parhaalla mahdollisella tavalla.

Aatos on Suomen suosituin nettilakipalvelu kuluttajille ja palvelua on käyttänyt tähän mennessä jo noin 40 000 suomalaista.

Voit olla meihin yhteydessä sähköpostitse [email protected] tai https://aatos.app/ -sivun chatin välityksellä.

Aatos on helpoin tapa tehdä myös avioehtotestamenttiedunvalvontavaltuutus tai hoitotahto suoraan kotisohvalta. Toimimme Suomessa ja Ruotsissa.

Lue mitä asiakkaat sanovat meistä

Palvelemme asiakkaitamme huolella ja ammattitaidolla. Kehitämme palveluamme jatkuvasti asiakkailta saadun palautteen perusteella.

"Aatoksen lakipalvelu oli todella ammattimaista, nopeaa ja ystävällistä. Hoidin Aatoksen kautta perukirjan ja sain apua kaikkin kysymyksiini. Aatos on myös hinta-laatusuhteeltaan erinomainen verrattuna muihin lakimiespalveluihin. Vahva suositus."
Perunkirjoitus ja perukirja
"Tahdon kiittää ihan huipusta sivusta, ja asiakaspalvelusta! Saimme tehtyä edunvalvontavaltuutuksen hetkessä, eikä tarvinnut mennä lakimiehelle ja maksaa siitä isoja rahoja. Asiakaspalvelunne chatista sain heti kysymyksiini vastaukset, ja näin asiapaperin sai tehtyä vaivattomasti ja nopeasti."
Perunkirjoitus ja perukirja

Palvelun avulla onnistut varmasti


Yhdistämällä uusimman teknologian, design-ajattelun ja oikeussäännöt, käännämme juridiset prosessit sujuviksi verkkosovelluksiksi. Esitämme juridiset prosessit helposti ymmärrettävässä muodossa ja tarjoamme ratkaisut oikeudellisiin tarpeisiin ja ongelmiin digitaalisten palveluiden muodossa.

Perukirjanetissa.fi -palvelu tarjoaa sinulle oikeat välineet ja avun, joiden avulla hoidat perunkirjoituksen järjestämisen mahdollisimman helposti.

Tee perunkirjoitus helposti - kokeile ilmaiseksi

Säästä satasia tekemällä perunkirjoitus Aatoksessa. Palvelun avulla teet perunkirjoituksen helposti alusta loppuun. Sisältää kaikki asiakirjat ja henkilökohtaisen avustajan kanssa onnistut varmasti.

 
Perukirjanetissa.fi
Aatos Legal Technology Oy
Lapinlahdenkatu 16 00180 Helsinki Suomi
[email protected]
SIVUN KÄYTTÖEHDOTRekisteriote

Setup Menus in Admin Panel