Tilaa vainajan virkatodistus perunkirjoitusta varten

Teemme vainajan virkatodistustilauksen puolestasi. Vainajan virkatodistus toimitetaan kirjeitse kotiisi noin kuukauden sisällä tilauksesta.

Vainajan virkatodistus on pakollinen

Jokaista perunkirjoitusta varten tarvitaan vainajan sukuselvitysmuotoinen virkatodistus. Vainajan sukuselvitys on kokoelma yksittäisiä virkatodistuksia, joista ilmenee vainajan:

 • henkilö- ja parisuhdetiedot,
 • muuttotiedot
 • maininnat puolisoista, lapsista ja vanhemmista

15 vuotiaasta alkaen. Vainajan sukuselvitys on pakollinen jokaisessa perunkirjoituksessa ja sen tulee olla katkeamaton.

Vainajan virkatodistus kattaa koko vainajan elämän

Virkatodistukset tilataan yksitellen

Vainajan virkatodistukset tulee tilata erikseen jokaisesta seurakunnasta, jonka jäsen vainaja on ollut täytettyään 15 vuotta. Sukuselvitystä tilatessa muista seuraavat kaksi asiaa:

 • Vainajan sukuselvityksen tulee olla katkeamaton
 • Sukuselvitys koostuu useista yksittäisistä virkatodistuksista

Vainajalle tilattava sukuselvitysmuotoinen virkatodistus ei ole sama asia kuin kuolinpesän osakkaalle tilattava virkatodistus. Vainajan sukuselvityksesä ilmoitetaan huomattavasti enemmän tietoja, kuin kuolinpesän osakkaan virkatodistuksessa. Mikäli tarvitset osakkaan virkatodistuksen, voit tilata sen helposti täältä.

 sukuselvitys tilataan seurakunnasta

Tilaa vainajan sukuselvitys helposti - 69 €

Tilaa vainajan sukuselvitysmuotoinen virkatodistus perunkirjoitusta varten täyttämällä alta löytyvä lomake. Palvelu täyttää perunkirjoituksen vaatimukset.

Tilaa vainajan sukuselvitysmuotoinen virkatodistus helposti

Tee perunkirjoitus helposti itse – kokeile ilmaiseksi

Säästä satasia tekemällä perunkirjoitus itse. Palveluumme sisältyvien ohjeiden, asiakirjojen ja henkilökohtaisen avustajan kanssa onnistut ilman aikaisempaa kokemusta.

"Hyvän palvelun olette kehittäneet. Nopeasti olisi tullut valmiiksi jos olisi tietänyt etukäteen kaikki paikat jossa vainaja on asunut. Tämänkin olisi välttänyt kun olisi antanut teidän hoitaa pienestä lisämaksusta sukuselvityksen."
31.05.2017
Perunkirjoitus ja perukirja
"Vähän kitsaastihan me suomalaiset palautetta annamme, ainakaan positiivista. Mutta ... pakko myöntää, että oikein hyvän palvelun olette kehittäneet! Kun sivuston käytöstä on nyt jo kulunut pari kuukautta, en enää kyllä muista mitään, mistä risuja voisin antaa. Loppupelissä siis suositeltava ja erittäinkin hintansa väärti palvelu.!"
24.05.2017
Perunkirjoitus ja perukirja
"Kaikki meni oikein hyvin neuvojenne mukaan. Hinta-laatusuhde on todella hyvä kun vertaa mitä olisi saanut maksaa lakitoimistolle. Tämä ei ole rakettitiedettä."
14.05.2017
Perunkirjoitus ja perukirja
"Perukirjoitus on pidetty ja se tehtiin teidän ohjelmanne mukaisesti. Uskottuna mieheni oli mm. juristi, joka tekee niitä työkseen ja hänkin kehui perukirjaa hyvin tehdyksi! Joten kiitos paljon! Perukirjanetissä oli ehdottomasti suureksi avuksi ja voin suositella sitä! Kehitysideoita ei tullut eteen joten olette tehneet erinomaista työtä! KIITOS!"
26.02.2017
Perunkirjoitus ja perukirja

Tai tilaa sukuselvitys itse

Voit myös halutessasi tilata sukuselvityksen itse. Sukuselvitys tulee tilata erikseen jokaisesta seurakunnasta, jonka jäsen vainaja on ollut täytettyään 15 vuotta. Tilaa todistus seuraavalla tavalla: 

 • Selvitä viimeisen asuinpaikan seurakunnan yhteystiedot
 • Selvitä kuinka seurakunnasta tilataan sukuselvitys. Tyypillisesti sukuselvitys tilataan joko
  1. Soittamalla seurakuntaan
  2. Täyttämällä tilauslomake
 • Tilaa sukuselvitys ja odota sukuselvityksen saapumista
 • Katso sukuselvityksestä edellinen seurakunta, jonka jäsen vainaja oli ollut
 • Tilaa sukuselvitys edellisestä seurakunnasta,
 • Toista edelliset vaiheet kunnes sukuselvitys on katkeamaton 15 vuotiaasta lähtien.

Seurakunnat veloittavat jokaisen sukuselvityksen käsittelystä ja toimituksesta voimassaolevan hinnastonsa mukaisesti. Vuonna 2017 yksittäisen virkatodistuksen hinta on toimituksineen noin 13,50 € – 35,50 €.

 Sukuselvityksen tilaus seurakunnasta

Esimerkkejä ja kysymyksiä

Tee perunkirjoitus helposti itse – kokeile ilmaiseksi

Säästä satasia tekemällä perunkirjoitus itse. Palveluumme sisältyvien ohjeiden, asiakirjojen ja henkilökohtaisen avustajan kanssa onnistut ilman aikaisempaa kokemusta.

Perukirjanetissa.fi
Tammelan puistokatu 22 33100 Tampere Suomi
Puhelin: 040 090 2325 (ark. klo 12 - 14)
SIVUN KÄYTTÖEHDOTRekisteriote

Setup Menus in Admin Panel

Lataa ilmainen perukirja
Tilaa Perukirjanetissa.fi -palvelu ja järjestä perunkirjoitus helposti vain 24 €. Palvelulla jo yli 900 tyytyväistä asiakasta.
- Tilanteeseesi sopiva perukirja
- Helpot ja kattavat ohjeet
- Valtakirjat ja kutsut
- Maksupohjat ja Chat -tuki
* Lataamalla perukirjan hyväksyt Perukirjanetissa.fi -palvelun käyttöehdot.