Parhaat perunkirjoituksen ammattilaiset Helsingissä

Helsingissä ja pääkaupunkiseudulla toimii monia perunkirjoitus palveluita tarjoavia yrityksiä. Tässä on oma listamme parhaista palveluntarjoajista Helsingissä.

Helpoiten löydät perunkirjoituspalvelun Helsingistä tai pääkaupunkiseudulta Aatos.app -palvelusta.

Aatos perunkirjoituspalvelu

Myös useimmat lakitoimistot tarjoavat perunkirjoitus palveluita. Mikäli kyseessä on monimutkainen tai riitaisa tapaus, suosittelemme käyttämään Aatoksen perunkirjoituspalvelua. Tapaus on monimutkainen, jos vainajan omaisuus on todella suuri tai jos perunkirjoitus järjestetään leskenä kuolleen henkilön jälkeen, jonka aikaisemmin kuolleen puolison kuolinpesän ositusta ei ole toimitettu.

Myös yksinkertaiset tapaukset on helppo hoitaa palvelussa. Voit tehdä perunkirjoituksen itse helposti käyttämällä Perukirjanetissa.fi -palvelua. Tilaamalla palvelun saat selvät ohjeet ja valmiit materiaalit perunkirjoituksen toimittamiseen itse. Voit myös kysyä apua chatissä, mikäli tarvitset sitä. Palvelun hinta on 249€ ja se sisältää kaikki perunkirjoituksessa tarvittavat dokumentit ja ohjeet täydellä tyytyväisyystakuulla. Lue lisää palvelusta täältä.

Perunkirjoituspalvelu Saila Tikanoja Oy

Perunkirjoituspalvelu Saila Tikanoja Oy tarjoaa laadukkaita perunkirjoituspalveluita kiinteillä hinnoilla Perunkirjoituspalvelu sisältää alkuneuvottelun, perukirjan valmistelutoimet siihen liittyvine asiakirjatilauksineen, perunkirjoitustilaisuuden järjestämisen sekä kaiken asiaan kuuluvan neuvonnan ja opastuksen. Mikäli kyseessä on yksinkertainen tapaus, jossa on vain vähän perillisiä ja kuolinpesän omaisuus koostuu helposti arvioitavasta omaisuudesta, tarjoavat he myös yksinkertaista asiakirjapalvelua. Tällöin pesän ilmoittajan tulee ainoastaan hankkia kaksi uskottua miestä, allekirjoittaa valmis perukirja ja toimittaa perukirja verotoimistoon.

Hautauspalvelu Bieber Oy

Helsingissä toimiva Hautauspalvelu Bieber tarjoaa perunkirjoituspalvelua. Saat samasta toimistosta myös hautauspalvelut, joten asiointi on helppoa. Palvelu on ammattimaista ja hyvin joustavaa.

Hautaustoimisto Bieber avustaa kaikissa perukirjan tekemiseen vaadittavissa toimenpiteissä, kuten velkojan ja omaisuuden arvonmäärittämisessä, vainajan sukuselvityksen tilaamisessa, sekä tarvittavien dokumenttien hankinnassa.

Hautaustoimisto Autio Oy

Hautaustoimisto Autio Oy sijaitsee Runeberginkadulla Helsingin keskustassa. Täältä saat helposti kaikki hautaukseen ja perunkirjoitukseen liittyvät palvelut samasta paikasta ja yli kolmenkymmenen vuoden kokemuksella. Ihmisläheinen ja mukava palvelu. Suosittelemme palvelua lämpimästi.

Tee perunkirjoitus helposti - kokeile ilmaiseksi

Säästä satasia tekemällä perunkirjoitus Aatoksessa. Palvelun avulla teet perunkirjoituksen helposti alusta loppuun. Sisältää kaikki asiakirjat ja henkilökohtaisen avustajan kanssa onnistut varmasti.

Perukirjanetissa.fi
Aatos Legal Technology Oy
Lapinlahdenkatu 16 00180 Helsinki Suomi
[email protected]
SIVUN KÄYTTÖEHDOTRekisteriote

Setup Menus in Admin Panel