Parhaat perunkirjoituksen ammattilaiset Helsingissä

Helsingissä ja pääkaupunkiseudulla toimii monia perunkirjoitus palveluita tarjoavia yrityksiä. Tässä on oma listamme parhaista palveluntarjoajista Helsingissä.

Helpoiten löydät perunkirjoituspalvelun Helsingistä tai pääkaupunkiseudulta Nettilaki.fi -palvelusta. Palveluun on listattu vain laadukkaita palveluntarjoajia, joilla on kohtuulliset hinnat.

Perunkirjoituspalvelu Saila Tikanoja Oy

Perunkirjoituspalvelu Saila Tikanoja Oy tarjoaa laadukkaita perunkirjoituspalveluita kiinteillä hinnoilla. Toimisto on erikoistunut perunkirjoituksiin, joka takaa asiantuntemuksen myös monimutkaisissa tapauksissa.

Perunkirjoituspalvelu sisältää alkuneuvottelun, perukirjan valmistelutoimet siihen liittyvine asiakirjatilauksineen, perunkirjoitustilaisuuden järjestämisen sekä kaiken asiaan kuuluvan neuvonnan ja opastuksen. Mikäli kyseessä on yksinkertainen tapaus, jossa on vain vähän perillisiä ja kuolinpesän omaisuus koostuu helposti arvioitavasta omaisuudesta, tarjoavat he myös yksinkertaista asiakirjapalvelua. Tällöin pesän ilmoittajan tulee ainoastaan hankkia kaksi uskottua miestä, allekirjoittaa valmis perukirja ja toimittaa perukirja verotoimistoon. Normaalin perunkirjoitus palvelun hinnat alkaen 340€.

Hautauspalvelu Bieber Oy

Helsingissä toimiva Hautauspalvelu Bieber tarjoaa perunkirjoituspalvelua alkaen 320€. Saat samasta toimistosta myös hautauspalvelut, joten asiointi on helppoa. Palvelu on ammattimaista ja hyvin joustavaa.

Hautaustoimisto Bieber avustaa kaikissa perukirjan tekemiseen vaadittavissa toimenpiteissä, kuten velkojan ja omaisuuden arvonmäärittämisessä, vainajan sukuselvityksen tilaamisessa, sekä tarvittavien dokumenttien hankinnassa.

Hautaustoimisto Autio Oy

Hautaustoimisto Autio Oy sijaitsee Runeberginkadulla Helsingin keskustassa. Täältä saat helposti kaikki hautaukseen ja perunkirjoitukseen liittyvät palvelut samasta paikasta ja yli kolmenkymmenen vuoden kokemuksella. Ihmisläheinen ja mukava palvelu. Suosittelemme palvelua lämpimästi.

Muut palveluntarjoajat

Myös useimmat lakitoimistot tarjoavat perunkirjoitus palveluita. Mikäli kyseessä on monimutkainen tai riitaisa tapaus, suosittelemme kääntymään lakitoimiston puoleen. Tapaus on monimutkainen, jos vainajan omaisuus on todella suuri tai jos perunkirjoitus järjestetään leskenä kuolleen henkilön jälkeen, jonka aikaisemmin kuolleen puolison kuolinpesän ositusta ei ole toimitettu. Suosittelemme lakitoimistoa vain monimutkaisissa tapauksissa, koska lakitoimistolla teetetyn perunkirjoituksen hinta saattaa nousta useisiin satoihin euroihin.

Yksinkertaiset tapaukset on helppo hoitaa myös itse. Voit tehdä perunkirjoituksen itse helposti käyttämällä Perukirjanetissa.fi -palvelua. Tilaamalla palvelun saat selvät ohjeet ja valmiit materiaalit perunkirjoituksen toimittamiseen itse. Voit myös kysyä apua chatissä, mikäli tarvitset sitä. Palvelun hinta on 24€ ja se sisältää kaikki perunkirjoituksessa tarvittavat dokumenttipohjat ja ohjeet täydellä tyytyväisyystakuulla. Lue lisää palvelusta täältä.

Tee perunkirjoitus helposti itse - kokeile ilmaiseksi

Säästä satasia tekemällä perunkirjoitus itse. Palveluumme sisältyvien ohjeiden, asiakirjojen ja henkilökohtaisen avustajan kanssa onnistut varmasti.

Perukirjanetissa.fi
Tammelan puistokatu 22 33100 Tampere Suomi
Puhelin: 040 090 2325 (ark. klo 12 - 14)
SIVUN KÄYTTÖEHDOTRekisteriote

Setup Menus in Admin Panel

LATAA ILMAINEN PERUKIRJA
Osta Perukirjanetissa.fi -käyttäjätunnus ja järjestä perunkirjoitus helposti. Palvelussa jo yli 2 500 tyytyväistä asiakasta. Kaikki nämä vain 24€:
- Helposti muokattava perukirja
- Kansankieliset ja helposti seurattavat ohjeet
- Valtakirjat ja kutsut perunkirjoitukseen
- Asiantuntijan Chat -tuki
* Lataamalla perukirjan hyväksyt Perukirjanetissa.fi -palvelun käyttöehdot.