Valtakirjat perunkirjoituksen hoitoon


Perunkirjoitus on helppo järjestää Aatoksen perunkirjoituspalvelussa. Ohjeidemme avulla jo lähes 10 000 ensikertalaista on tehnyt perunkirjoituksen. Tiesitkö, että voit laatia tarvitsemasi valtakirjat perunkirjoituksen hoitamiseen suoraan verkkopalvelussa?

Aatoksessa tehtyyn perunkirjoitukseen sisältyy:

  • Helppokäyttöinen verkkopalvelu
  • Perukirjan laatiminen
  • Kutsut perunkirjoitustilaisuuteen
  • Valtakirjat kuolinpesän asioiden hoitamiseen
  • Ilmaista lakiapua juristeiltamme

Kaikki nämä vain 299 euroa. Aatos on Suomen suosituin perunkirjoituspalvelu.
Aloita perunkirjoitusJärjestä perunkirjoitus itse

 Perunkirjoitus itse on helppo järjestää

"Aatos tarjoaa pätevää ja tarpeellisen yksityiskohtaista neuvonta perunkirjoitukseen. Asiat mitkä tuntuivat vaikeilta osoittautuivat usein suoraviivaisiksi, kun niihin sai oikean näkökulman. Aivan loistavaa palvelua, hyvään hintaan, ja luotettavaa tukea vaikeana aikana. Suosittelen!"
31.1.2023
Perunkirjoitus ja perukirja
"Todella helppokäyttöinen ja edullinen palvelu lakiasioiden hoitoon! Toivon todella, että jokainen näitä palveluita tarvitseva löytää tämän palvelun pariin."
25.1.2023
Perunkirjoitus ja perukirja
"Minulle jäi tosi hyvä mieli asioinnista kanssanne. Perukirjan täyttäminen oli tehty tosi yksinkertaiseksi että tällainen ensikertalainenkin osasi sen täyttää. Lisäksi saamani palvelu oli asiantuntevaa ja ystävällistä. Voin huoletta suositella palveluanne tuntemilleni ihmisille."
12.01.2023
Perunkirjoitus ja perukirja
"Todella toimiva palvelu. Täyttäessä kysyi asioita, joita en itse olisi huomioinut, jotenka kaikki tulee varmasti oikein. Selkeä pdf-tuloste perukirjasta. Olin ensin ottamassa OP kautta perunkirjoituspalvelun h.1300€, eivät ehtineet?. No onneksi sain tämän ja säästin 1000€. Kiitos."
07.01.2023
Perunkirjoitus ja perukirja

 
Perukirjanetissa.fi
Aatos Legal Technology Oy
Lapinlahdenkatu 16 00180 Helsinki Suomi
[email protected]
SIVUN KÄYTTÖEHDOTRekisteriote

Setup Menus in Admin Panel