Perunkirjoituspalvelut Vantaalla - Valitsimme parhaat

Vantaan alueella toimii useita perunkirjoituspalveluita tarjoavia yrityksiä. Listasimme niistä parhaat tähän artikkeliin.

Suosittelemme Nettilaki.fi -palvelua perunkirjoitus palveluntarjoajan etsimiseksi. Palvelun avulla voit etsiä perunkirjoituksen ammattilaisia lähellä sinua.

Vantaan Hautaustoimisto

Vantaan Myyrmäessä sijaitseva Vantaan hautaustoimisto tekee perunkirjoituksia eli 15 vuoden kokemuksella. Itseasiassa he ovat tehneet yli 1500 perunkirjoitusta. Näin ollen heiltä onnistuu myös monimutkaisten perunkirjoitusten toimittaminen.

Vantaan Hautaustoimistosta saat perunkirjoituksen ja hautauspalvelut saman katon alta. Perunkirjoitukset tarjotaan aina kiinteällä hinnalla, joten hinnassa ei tule yllätyksiä.
Heiltä saat lisäksi kaikki perunkirjoitukseen liittyvät palvelut; sukuselvitykset, pesänjaot, ositukset, kauppa- ja lahjakirjat, edunvalvontavaltuutukset, testamentit.

Hautaustoimisto Mikko Mononen Oy Oy

Tikkurilassa toimiva Hautaustoimisto Mikko Mononen Oy tarjoaa laadukkaita perunkirjoituspalveluita hautauspalvelujen ohessa. Yrityksellä on myös muita toimipisteitä Helsingin ja pääkaupunkiseudun aluella.

Täältä saat apua kaikissa perunkirjoituksen toimittamiseen vaadittavissa vaiheissa. Ihmisläheinen ja mukava palvelu. Suosittelemme palvelua lämpimästi.

Muut palveluntarjoajat

Perunkirjoituspalveluita tarjoavat myös monet lakitoimistot. Lakitoimiston käyttö on suositeltavaa, jos tapaus on hyvin monimutkainen esimerkiksi vainajan suuren omaisuuden takia. Suosittelemme lakitoimiston käyttämistä myös, jos tapaus on riitautettu tai jos perunkirjoitus järjestetään leskenä kuolleen henkilön jälkeen, jonka aikaisemmin kuolleen puolison kuolinpesän ositusta ei ole toimitettu. Lakitoimiston käyttäminen tulee yleensä kalliimmaksi kuin perunkirjoituksen tilaaminen hautaustoimistosta tai perunkirjoituksiin erikoistuneelta toimijalta. Tästä syystä suosittelemme lakitoimiston käyttöä vain, jos tapaus on monimutkainen.

Yksinkertaiset perunkirjoitukset on helppo hoitaa myös itse. Käyttämällä Perukirjanetissa.fi saat käyttöösi helpot ohjeet ja valmiit dokumenttipohjat, joilla onnistut varmasti. Palvelussa on täysi tyytyväisyystakuu, joten saat rahasi takaisin, mikäli et ole tyytyväinen. Voit myös pyytää apua ongelmaasi suoraan online chatissämme. Palvelun hinta on vain 24€, joten säästät satoja euroja. Lue lisää palvelusta täältä.

Tee perunkirjoitus helposti itse - kokeile ilmaiseksi

Säästä satasia tekemällä perunkirjoitus itse. Palveluumme sisältyvien ohjeiden, asiakirjojen ja henkilökohtaisen avustajan kanssa onnistut varmasti.

Perukirjanetissa.fi
Tammelan puistokatu 22 33100 Tampere Suomi
Puhelin: 040 090 2325 (ark. klo 12 - 14)
SIVUN KÄYTTÖEHDOTRekisteriote

Setup Menus in Admin Panel

LATAA ILMAINEN PERUKIRJA
Osta Perukirjanetissa.fi -käyttäjätunnus ja järjestä perunkirjoitus helposti. Palvelussa jo yli 2 500 tyytyväistä asiakasta. Kaikki nämä vain 24€:
- Helposti muokattava perukirja
- Kansankieliset ja helposti seurattavat ohjeet
- Valtakirjat ja kutsut perunkirjoitukseen
- Asiantuntijan Chat -tuki
* Lataamalla perukirjan hyväksyt Perukirjanetissa.fi -palvelun käyttöehdot.