Perunkirjoituspalvelut Vantaalla - Valitsimme parhaat

Vantaan alueella toimii useita perunkirjoituspalveluita tarjoavia yrityksiä. Listasimme niistä parhaat tähän artikkeliin.

Suosittelemme Aatos.app -palvelua perunkirjoitus palveluntarjoajan etsimiseksi.

Aatos perunkirjoituspalvelu

Myös useimmat lakitoimistot tarjoavat perunkirjoitus palveluita. Mikäli kyseessä on monimutkainen tai riitaisa tapaus, suosittelemme käyttämään Aatoksen perunkirjoituspalvelua. Tapaus on monimutkainen, jos vainajan omaisuus on todella suuri tai jos perunkirjoitus järjestetään leskenä kuolleen henkilön jälkeen, jonka aikaisemmin kuolleen puolison kuolinpesän ositusta ei ole toimitettu.

Myös yksinkertaiset tapaukset on helppo hoitaa palvelussa. Voit tehdä perunkirjoituksen itse helposti käyttämällä Perukirjanetissa.fi -palvelua. Tilaamalla palvelun saat selvät ohjeet ja valmiit materiaalit perunkirjoituksen toimittamiseen itse. Voit myös kysyä apua chatissä, mikäli tarvitset sitä. Palvelun hinta on 249€ ja se sisältää kaikki perunkirjoituksessa tarvittavat dokumentit ja ohjeet täydellä tyytyväisyystakuulla. Lue lisää palvelusta täältä.

 

Hautaustoimisto Mikko Mononen Oy Oy

Tikkurilassa toimiva Hautaustoimisto Mikko Mononen Oy tarjoaa laadukkaita perunkirjoituspalveluita hautauspalvelujen ohessa. Yrityksellä on myös muita toimipisteitä Helsingin ja pääkaupunkiseudun aluella.

Täältä saat apua kaikissa perunkirjoituksen toimittamiseen vaadittavissa vaiheissa. Ihmisläheinen ja mukava palvelu. Suosittelemme palvelua lämpimästi.

Vantaan Hautaustoimisto

Vantaan Myyrmäessä sijaitseva Vantaan hautaustoimisto tekee perunkirjoituksia eli 15 vuoden kokemuksella. Itseasiassa he ovat tehneet yli 1500 perunkirjoitusta.

Vantaan Hautaustoimistosta saat perunkirjoituksen ja hautauspalvelut saman katon alta. Perunkirjoitukset tarjotaan aina reilulla hinnalla, joten hinnassa ei tule yllätyksiä.
Heiltä saat lisäksi kaikki perunkirjoitukseen liittyvät palvelut; sukuselvitykset, pesänjaot, ositukset, kauppa- ja lahjakirjat, edunvalvontavaltuutukset, testamentit.

Tee perunkirjoitus helposti - kokeile ilmaiseksi

Säästä satasia tekemällä perunkirjoitus Aatoksessa. Palvelun avulla teet perunkirjoituksen helposti alusta loppuun. Sisältää kaikki asiakirjat ja henkilökohtaisen avustajan kanssa onnistut varmasti.

Perukirjanetissa.fi
Aatos Legal Technology Oy
Lapinlahdenkatu 16 00180 Helsinki Suomi
[email protected]
SIVUN KÄYTTÖEHDOTRekisteriote

Setup Menus in Admin Panel