Perinnönjakokirja – heti perunkirjoituksen jälkeen


Perunkirjoituksen toimittaminen on helppoa Aatoksen perunkirjoituspalvelun avulla. Ohjeidemme avulla jo lähes 10 000 ensikertalaista on tehnyt perunkirjoituksen.

Aatos-perunkirjoitukseen sisältyy:

  • Helppokäyttöinen verkkopalvelu
  • Perukirjan laatiminen
  • Kutsut perunkirjoitustilaisuuteen
  • Valtakirjat kuolinpesän asioiden hoitoon
  • Juristin ilmainen lakiapu

Kaikki nämä vain 299 euroa. Aatos on Suomen suosituin perunkirjoituspalvelu. Perunkirjoituksen jälkeen voi tehdä myös perinnönjaon ja jäämistöosituksen palvelussamme.

Perinnönjako AatoksessaJärjestä perunkirjoitus itse

 Perunkirjoitus itse on helppo järjestää

"Aatos tarjoaa pätevää ja tarpeellisen yksityiskohtaista neuvonta perunkirjoitukseen. Asiat mitkä tuntuivat vaikeilta osoittautuivat usein suoraviivaisiksi, kun niihin sai oikean näkökulman. Aivan loistavaa palvelua, hyvään hintaan, ja luotettavaa tukea vaikeana aikana. Suosittelen!"
31.1.2023
Perunkirjoitus ja perukirja
"Todella helppokäyttöinen ja edullinen palvelu lakiasioiden hoitoon! Toivon todella, että jokainen näitä palveluita tarvitseva löytää tämän palvelun pariin."
25.1.2023
Perunkirjoitus ja perukirja
"Perunkirjoituksen tekeminen onnistui hyvin Aatoksen palvelussa. Apua sai kätevästi chatin kautta. Asiakirjan allekirjoittaminen oli helppoa vaikka osa asuu ulkomailla."
16.01.2023
Perunkirjoitus ja perukirja
"Todella toimiva palvelu. Täyttäessä kysyi asioita, joita en itse olisi huomioinut, jotenka kaikki tulee varmasti oikein. Selkeä pdf-tuloste perukirjasta. Olin ensin ottamassa OP kautta perunkirjoituspalvelun h.1300€, eivät ehtineet?. No onneksi sain tämän ja säästin 1000€. Kiitos."
07.01.2023
Perunkirjoitus ja perukirja

 
Perukirjanetissa.fi
Aatos Legal Technology Oy
Lapinlahdenkatu 16 00180 Helsinki Suomi
[email protected]
SIVUN KÄYTTÖEHDOTRekisteriote

Setup Menus in Admin Panel