Kiitos tilauksestasi!

Asiantuntijamme käsittelee virkatodistustilauksesi mahdollisimman pikaisesti.

Vahvistus on lähetetty sähköpostiisi

Olemme lähettäneet tilausvahvistuksen sähköpostiisi. Lähetämme sinulle sähköpostitse laskun heti, kun olemme käsitelleet ja toimittaneet tilauksesi eteenpäin.

Virkatodistus toimitetaan sinulle postitse maistraatin toimesta. Älä huolestu, jos todistuksen toimituksessa kestää useampi päivä. Maistraatti pyrkii toimittamaan kaikki todistukset kahden viikon kuluessa tilauksesta.

Suosittelemme, että tutustut sillä välin Perukirjanetissa.fi -palvelun perunkirjoitusohjeisiin. Ohjeiden avulla jo 2384 ensikertalaista on järjestänyt perunkirjoituksen. Perunkirjoituksen hinta Perukirjanetissa.fi -palvelussa on ainoastaan 24 euroa.

Virkatodistuksen avulla osoitetaan oikeus perintöön

Tilasitko useita virkatodistuksia?

Jos olet tilannut tai olet tilaamassa useampia virkatodistuksia meidän kautta, ole meihin yhteydessä mahdollisimman nopeasti sähköpostilla [email protected] Pystymme käsittelemään tilaukset yhdellä kertaa, jolloin teille ei tule maksettavaksi useampia tilauskuluja.

Jos olette jo ehtineet tilata virkatodistukset pidemmän aikaa sitten, pystymme tarvittaessa myös hyvittämään ja/tai perumaan lähetettyjä laskuja. Eli olkaa yhteydessä meihin – oli tilanne mikä tahansa.

Esimerkkejä ja kysymyksiä

Perukirjanetissa.fi
Tammelan puistokatu 22 33100 Tampere Suomi
Puhelin: 040 090 2325 (ark. klo 12 - 14)
SIVUN KÄYTTÖEHDOTRekisteriote

Setup Menus in Admin Panel

Lataa ilmainen perukirja
Tilaa Perukirjanetissa.fi -palvelu ja järjestä perunkirjoitus helposti vain 24 €. Palvelulla jo yli 900 tyytyväistä asiakasta.
- Tilanteeseesi sopiva perukirja
- Helpot ja kattavat ohjeet
- Valtakirjat ja kutsut
- Maksupohjat ja Chat -tuki
* Lataamalla perukirjan hyväksyt Perukirjanetissa.fi -palvelun käyttöehdot.