Kiitos tilauksestasi!

Asiantuntijamme käsittelee virkatodistustilauksesi mahdollisimman pikaisesti.

Vahvistus on lähetetty sähköpostiisi

Olemme lähettäneet tilausvahvistuksen sähköpostiisi, josta ilmenee tilauksen perustiedot kootusti. Tilausvahvistuksessa on lisäksi tunnus, jonka avulla voit hallita tilausta palvelutilausten muutokset ja peruutukset -sivulla.

Lähetämme sinulle sähköpostitse laskun heti, kun olemme käsitelleet ja toimittaneet tilauksesi eteenpäin. Lähtökohtaisesti käsittelemme kaikki tilaukset arkisin noin klo 08:00 aamulla ja klo 15:00 iltapäivällä.

Virkatodistus toimitetaan sinulle postitse maistraatin toimesta. Älä huolestu, jos todistuksen toimituksessa kestää useampi päivä. Maistraatti pyrkii toimittamaan kaikki todistukset kahden viikon kuluessa tilauksesta.

Suosittelemme, että tutustut sillä välin Perukirjanetissa.fi -palvelun perunkirjoitusohjeisiin. Ohjeiden avulla jo 5537 ensikertalaista on järjestänyt perunkirjoituksen. Perunkirjoituksen hinta Perukirjanetissa.fi -palvelussa on ainoastaan 24 euroa.

Virkatodistuksen avulla osoitetaan oikeus perintöön

Tarkista ja muokkaa tilausta

Voit tarkistaa tilauksesi tilanteen alla olevalla lomakkeella. Tilausnumero on toimitettu tilausvahvistuksen yhteydessä antamaasi sähköpostiosoitteeseen:

Hallitse elää-todistuksen tilausta

Olemme toimittaneet tilausvahvistuksen yhteydessä tilausnumeron sähköpostilla.

Tarkasta tila

Jos haluat muokata tilausta – peru ensin vanha tilaus ja tee tämän jälkeen uusi tilaus.

 Virkatodistuksen avulla osoitetaan oikeus perintöön

Esimerkkejä ja kysymyksiä

Perukirjanetissa.fi
Aatos Legal Technology Oy
Lapinlahdenkatu 16 00180 Helsinki Suomi
[email protected]
SIVUN KÄYTTÖEHDOTRekisteriote

Setup Menus in Admin Panel