Palvelutilausten muutokset ja peruutukset

Näitä muutos- ja palautusehtoja noudatetaan kaikkiin perukirjanetissa.fi -sivuston kautta tehtyihin tilauksiin. Toivomme huolellisuutta erityisesti virkatodistus- ja sukuselvitystilauksen tekemisessä. Kun teet tilauksen huolella, ei sinun tarvitse murehtia tilauksen muuttamisesta tai peruutuksesta.

Palvelu Muutos Peruutus
Perunkirjoitus netissä Ilmainen – kts. peruutus viereisestä sarakkeesta Tyytyväisyytesi on meille kunnia asia. Jos et jostain syystä ole tyytyväinen Perunkrijoitus netissä -palveluun, lähetä asiasta viestiä niin voimme palauttaa rahat. 100 % Rahat takaisin -takuu on voimassa 90 päivää Palvelun tilaamisesta.
Virkatodistustilaus Ei muutosoikeutta Tilauksen peruutus on mahdollista ainoastaan silloin, jos emme ole toimittaneet tilausta maistraattiin.

Mikäli olet saanut meiltä laskun, on tilaus toimitettu maistraattiin. Kun tilaus on toimitettu maistraattiin, on palvelutyö suoritettu loppuun tilaus- ja toimitusehtojen mukaisesti, eikä tilauksen peruminen ole enää mahdollista.

Sukuselvitystilaus Jos haluat muuttaa tilaustasi, tulee sinun lähettää viestiä asiakaspalveluun osoitteeseen [email protected]. Asiakaspalvelumme käsittelee kaikki muutokset käsin ja muutoksen tekemisen veloitus on:

  • 15 euroa/muutospyyntö.

Veloitus perustuu siihen, että tilauksen muuttaminen vie asiantuntijaltamme noin 15 minuuttia työaikaa. Tilauksen muuttaminen palvelun suorittamisen jälkeen ei ole mahdollista.

Jos haluat perua tilauksesi, tulee sinun noudattaa Palveluiden muutokset ja peruutukset -sivulta löytyvää ohjetta. Asiakaspalvelumme käsittelee kaikki peruutukset käsin ja peruutusmaksu on:

  • 15 euroa/peruutus.
  • ja käytetyn ajan mukaisesti 87 euroa/tunti

Tilauksen peruminen palvelun suorittamisen jälkeen ei ole mahdollista.

Voit lukea lisätietoa palveluiden muutos- ja peruutushinnoista Kilpailu ja Kuluttajaviranomaisen sivulta ja erityisesti peruuttamisoikeudesta etämyynnissä.

Huomatkaa virkatodistus- ja sukuselvitystilausten osalta, että 14 päivän peruuttamisoikeuden puuttumisesta on ilmoitettu tilaus- ja toimitusehdoissa (ks. KKV sivut Peruuttamisoikeus etämyynnistä > Palvelusopimukset > Peruuttamisoikeus ei koske).

Tilauksen peruutus

Voit lähettää peruutuspyynnön sähköpostitse osoitteeseen [email protected] tai postitse sivun alalaidassa mainittuun osoitteeseen.

Huomaa, ettei virkatodistus- ja sukuselvitystilausta ole mahdollista perua sen jälkeen, kun tilaus on toimitettu viranomaiselle/seurakunnalle.

Etämyynnistä säädetyn lakisääteisen 14 päivän peruuttamisoikeuden puuttumisesta on ilmoitettu virkatodistus- ja sukuselvitystilauspalvelun tilaus- ja toimitusehdoissa.

Tilauksen tekeminen ilman tilaus- ja toimitusehtojen hyväksymistä ei ole mahdollista.

Miksi virkatodistus- ja sukuselvitystilauksessa ei ole peruutusoikeutta?

Pyrimme aina mahdollisuuksien mukaan antamaan maksuttoman peruutus- ja palautusoikeuden. Esimerkiksi perunkirjoituspalvelussa meillä on täysi 100 % Rahat takaisin -tyytyväisyystakuu, joka kestää 90 päivää palvelun tilauksesta.

Palautamme palvelusta maksetut rahat aina takaisin – ilman kysymyksiä.

Tämä on huomattavasti pidempi ja parempi kuin lakisääteinen peruutus- ja palautusoikeus, koska voimme itse vaikuttaa merkittävästi palvelun toteutukseen. Palvelu ei myöskään kulu ja voimme myydä palvelun uudestaan.

Virkatodistukset ja sukuselvitykset ovat puolestaan tilaajalle räätälöityjä asiakirjoja, jotka laaditaan tilaajan antamien tietojen perusteella.

Tilaajan tekemän tilauksen perusteella tilattavia virkatodistuksia ja/tai sukuselvityksiä ei ole mahdollista myydä tai käyttää uudestaan.

Perunkirjoitukselle on myös lain puolesta annettu tiukat aikarajat (90 päivää kuolemasta), joten todistuksilla on yleensä kiire. Eli emme voi odottaa 14 päivää ennen palvelutyön aloittamista, koska todistuksia tarvitaan usein nopeasti.

Palvelun aloittamisesta välittömästi on ilmoitettu tilaus- ja toimitusehdoissa, joiden hyväksyminen on pakollista ennen tilauksen tekemistä.

Vastaavia tuotteita ja palveluita, joiden etämyynnissä ei ole normaalia 14 päivän palautus- ja peruutusoikeutta on esimerkiksi:

  • Maanmittauslaitokselta tilattavat karttatulosteet, otteet ja tulosteet jne: ”Karttatulosteet ovat räätälöityjä asiakastuotteita, joten niillä ei ole vaihto- tai palautusoikeutta, ellei tuotteessa ole materiaali- tai vastaavaa virhettä. Virheeksi ei katsota asiakkaan tekemiä valintoja tulosteeseen kuten esimerkiksi aluerajaus, kartan tietosisältö tai esitystyyli.”
  • Lääkäriaika: ”Käyttämättä ja peruuttamatta jätetystä vastaanottoajasta peritään 15 vuotta täyttäneeltä 51,40 euroa. Maksu peritään, jos aikaa ei peruuteta viimeistään vuorokautta (24 h) aikaisemmin.”
  • Puhelimella tilattava taksi: ”Taksitilaus on mahdollista peruuttaa, mikäli tehtyyn tilaukseen ei ole vielä saatu autoa. Muussa tapauksessa kuljettaja perii asiakkaalta lähtömaksun ja odotusajan mukaisen korvauksen”
  • Puhelimella tilattu ruoka: ”Tehty Tilaus tuotteista tai kuljetuspalvelusta on sitova eikä sitä voi peruuttaa tai irtisanoa sen jälkeen kun Tilaus on tehty.”
  • Prisman Kauppakassi-palvelu: ”Mikäli asiakas peruu tilauksensa keräilyn aloittamisen jälkeen, Prisma Kauppakassi veloittaa alkaen 9,90 € tehdystä työstä.”
  • VR:n junalippua: ”Voit muuttaa Peruslipun palveluaseman lipunmyynnissä tai puhelimitse VR Asiakaspalvelun kautta ennen junan lähtöä (muutosmaksu 5 €/muutos).”

Emme ole tahallaan poistaneet etämyynnistä säädettyä 14 päivän maksutonta muutos ja palautusoikeutta – sen poistaminen johtuu tilattavan palvelun luonteesta.

Olemme myös ilmoittaneet muutos- ja peruutusoikeuden puuttumisesta selkeästi tilaus- ja toimitusehdoissa, joiden hyväksyminen on pakollista ennen tilauksen tekemistä.

Perukirjanetissa.fi
Tammelan puistokatu 22 33100 Tampere Suomi
Puhelin: 040 090 2325 (ark. klo 12 - 14)
SIVUN KÄYTTÖEHDOTRekisteriote

Setup Menus in Admin Panel

Lataa ilmainen perukirja
Tilaa Perukirjanetissa.fi -palvelu ja järjestä perunkirjoitus helposti vain 24 €. Palvelulla jo yli 900 tyytyväistä asiakasta.
- Tilanteeseesi sopiva perukirja
- Helpot ja kattavat ohjeet
- Valtakirjat ja kutsut
- Maksupohjat ja Chat -tuki
* Lataamalla perukirjan hyväksyt Perukirjanetissa.fi -palvelun käyttöehdot.