Palvelutilausten muutokset ja peruutukset

Näitä muutos- ja palautusehtoja noudatetaan kaikkiin perukirjanetissa.fi -sivuston kautta tehtyihin tilauksiin. Toivomme huolellisuutta erityisesti virkatodistus- ja sukuselvitystilauksen tekemisessä. Kun teet tilauksen huolella, ei sinun tarvitse murehtia tilauksen muuttamisesta tai peruutuksesta.

Palvelu Muutos Peruutus
Perunkirjoitus netissä Ilmainen – kts. peruutus viereisestä sarakkeesta Tyytyväisyytesi on meille kunnia asia. Jos et jostain syystä ole tyytyväinen Perunkirjoituspalveluun, lähetä meille viestiä ja palautamme rahasi. 100 % Rahat takaisin -takuu on voimassa 90 päivää Palvelun tilaamisesta.
Virkatodistustilaus Ei muutoksia (vain peruutus) Tilauksen peruutus on mahdollista ainoastaan silloin, jos emme ole toimittaneet tilausta maistraattiin.

Mikäli olet saanut meiltä laskun, on tilaus toimitettu maistraattiin. Kun tilaus on toimitettu maistraattiin, on palvelutyö suoritettu loppuun tilaus- ja toimitusehtojen mukaisesti, eikä tilauksen peruminen ole enää mahdollista.

Voit tarkistaa tilauksen tilan tästä linkistä

Sukuselvitystilaus Jos haluat muuttaa tilaustasi, tulee sinun lähettää viestiä asiakaspalveluun osoitteeseen [email protected]. Asiakaspalvelumme käsittelee kaikki muutokset käsin ja muutoksen tekemisen veloitus on:

  • 15 euroa/muutospyyntö.

Veloitus perustuu siihen, että tilauksen muuttaminen vie asiantuntijaltamme noin 15 minuuttia työaikaa. Tilauksen muuttaminen palvelun suorittamisen jälkeen ei ole mahdollista.

Jos haluat perua tilauksesi, tulee sinun lähettää viestiä asiakaspalveluun osoitteeseen [email protected]. Asiakaspalvelumme käsittelee kaikki peruutukset käsin ja peruutusmaksu on:

  • 0 €/peruutus.
  • ja sukuselvityksen tekemiseen käytetyn ajan mukaisesti 87 €/tunti

Tilauksen peruminen palvelun suorittamisen jälkeen ei ole mahdollista.

Voit lukea lisätietoa palveluiden muutos- ja peruutushinnoista Kilpailu ja Kuluttajaviranomaisen sivulta ja erityisesti peruuttamisoikeudesta etämyynnissä.

Huomatkaa virkatodistus- ja sukuselvitystilausten osalta, että 14 päivän peruuttamisoikeuden puuttumisesta on ilmoitettu tilaus- ja toimitusehdoissa (ks. KKV sivut Peruuttamisoikeus etämyynnistä > Palvelusopimukset > Peruuttamisoikeus ei koske).

Virkatodistustilauksen peruutus

Virkatodistuksen tilaukseen ei voi enää vaikuttaa sen jälkeen, kun tilaus on toimitettu maistraattiin. Lähtökohtaisesti toimitamme kaikki tilaukset arkisin klo 08:00. Voit tarkistaa tilauksesi tilan alla olevalla lomakkeella.

Hallitse elää-todistuksen tilausta

Olemme toimittaneet tilausvahvistuksen yhteydessä tilausnumeron sähköpostilla.

Tarkasta tila

Jos haluat muuttaa virkatodistustilausta – peru vanha tilaus yllä olevalla lomakkeella ja tämän jälkeen tee uusi tilaus sivujen kautta.

Yleistä peruutuksesta ja muutoksesta

Etämyynnistä säädetyn lakisääteisen 14 päivän peruuttamisoikeuden puuttumisesta on ilmoitettu virkatodistus- ja sukuselvitystilauspalvelun tilaus- ja toimitusehdoissa.

Tilauksen tekeminen ilman tilaus- ja toimitusehtojen hyväksymistä ei ole mahdollista.

Miksi virkatodistus- ja sukuselvitystilauksessa ei ole peruutusoikeutta?

Virkatodistukset ja sukuselvitykset ovat tilaajalle räätälöityjä asiakirjoja, jotka laaditaan tilaajan antamien tietojen perusteella.

Tilaajan tekemän tilauksen perusteella tilattavia virkatodistuksia ja/tai sukuselvityksiä ei ole mahdollista myydä tai käyttää uudestaan.

14 päivän peruuttamisoikeuden puuttuminen on ilmoitettu palvelutyön tilaus- ja toimitusehdoissa, joiden hyväksyminen on pakollista ennen tilauksen jättämistä.

Vastaavia tuotteita ja palveluita, joiden etämyynnissä ei ole normaalia 14 päivän palautus- ja peruutusoikeutta on esimerkiksi:

  • Maanmittauslaitokselta tilattavat karttatulosteet, otteet ja tulosteet jne: ”Karttatulosteet ovat räätälöityjä asiakastuotteita, joten niillä ei ole vaihto- tai palautusoikeutta, ellei tuotteessa ole materiaali- tai vastaavaa virhettä. Virheeksi ei katsota asiakkaan tekemiä valintoja tulosteeseen kuten esimerkiksi aluerajaus, kartan tietosisältö tai esitystyyli.”
  • Lääkäriaika: ”Käyttämättä ja peruuttamatta jätetystä vastaanottoajasta peritään 15 vuotta täyttäneeltä 51,40 euroa. Maksu peritään, jos aikaa ei peruuteta viimeistään vuorokautta (24 h) aikaisemmin.”
  • Puhelimella tilattava taksi: ”Taksitilaus on mahdollista peruuttaa, mikäli tehtyyn tilaukseen ei ole vielä saatu autoa. Muussa tapauksessa kuljettaja perii asiakkaalta lähtömaksun ja odotusajan mukaisen korvauksen”
  • Puhelimella tilattu ruoka: ”Tehty Tilaus tuotteista tai kuljetuspalvelusta on sitova eikä sitä voi peruuttaa tai irtisanoa sen jälkeen kun Tilaus on tehty.”
  • Prisman Kauppakassi-palvelu: ”Mikäli asiakas peruu tilauksensa keräilyn aloittamisen jälkeen, Prisma Kauppakassi veloittaa alkaen 9,90 € tehdystä työstä.”
  • VR:n junalippua: ”Voit muuttaa Peruslipun palveluaseman lipunmyynnissä tai puhelimitse VR Asiakaspalvelun kautta ennen junan lähtöä (muutosmaksu 5 €/muutos).”

Emme ole tahallaan poistaneet etämyynnistä säädettyä 14 päivän maksutonta muutos ja palautusoikeutta – sen poistaminen johtuu tilattavan palvelun luonteesta.

Olemme myös ilmoittaneet muutos- ja peruutusoikeuden puuttumisesta selkeästi tilaus- ja toimitusehdoissa, joiden hyväksyminen on pakollista ennen tilauksen tekemistä.

Perukirjanetissa.fi
Tammelan puistokatu 22 33100 Tampere Suomi
Puhelin: 040 090 2325 (ark. klo 12 - 14)
SIVUN KÄYTTÖEHDOTRekisteriote

Setup Menus in Admin Panel

LATAA ILMAINEN PERUKIRJA
Osta Perukirjanetissa.fi -käyttäjätunnus ja järjestä perunkirjoitus helposti. Palvelussa jo yli 2 500 tyytyväistä asiakasta. Kaikki nämä vain 24€:
- Helposti muokattava perukirja
- Kansankieliset ja helposti seurattavat ohjeet
- Valtakirjat ja kutsut perunkirjoitukseen
- Asiantuntijan Chat -tuki
* Lataamalla perukirjan hyväksyt Perukirjanetissa.fi -palvelun käyttöehdot.