Palvelutilausten muutokset ja peruutukset

Pyytäisimme sinua käyttämään huolellisuutta erityisesti virkatodistus- ja sukuselvitystilauksen tekovaiheessa. Kun teet tilauksen huolella, ei sinun tarvitse murehtia tilauksen muuttamisesta tai peruutuksesta.


Muutokset ja peruutukset tehdään käsin

Kaikki palvelutilausten muutokset ja perumiset vaativat asiantuntijoiltamme aktiivista työtä.

 • Asiantuntijoidemme tuntiveloitus on 87 euroa / tunti (sis. alv 24 %)

Ylimääräisestä työajan käytöstä johtuen joudumme veloittamaan muutoksista ja peruutuksista seuraavan taulukon mukaisesti:

Perukirjanetissa.fi -palvelu

Palvelu Muutos Peruutus
Perunkirjoitus netissä Ilmainen – kts. peruutusehdot Tyytyväisyytesi on meille kunnia asia. Jos et jostain syystä ole tyytyväinen Perukirjanetissa.fi -palveluun, noudata sivun alareunan ohjeita ja palautamme Palvelusta maksamasi hinnan.

 • 90:n päivän 100% tyytyväisyystakuu

Rahat takaisin -takuu on voimassa 90 päivää Palvelun tilaamisesta.

Virkatodistustilaus Ei muutosoikeutta Jos haluat perua tilauksesi, tulee sinun noudattaa Palveluiden muutokset ja peruutukset -sivulta löytyvää ohjetta. Asiakaspalvelumme käsittelee kaikki peruutukset käsin ja peruutusmaksu on

 • 15 euroa/peruutus.

Veloitus perustuu siihen, että tilauksen peruminen vie asiantuntijaltamme noin 15 minuuttia työaikaa. Tilauksen peruminen palvelun suorittamisen jälkeen ei ole mahdollista.

Sukuselvitystilaus Jos haluat muuttaa tilaustasi, tulee sinun lähettää viestiä asiakaspalveluun osoitteeseen [email protected]. Asiakaspalvelumme käsittelee kaikki muutokset käsin ja muutoksen tekemisen veloitus on:

 • 15 euroa/muutospyyntö.

Veloitus perustuu siihen, että tilauksen muuttaminen vie asiantuntijaltamme noin 15 minuuttia työaikaa. Tilauksen muuttaminen palvelun suorittamisen jälkeen ei ole mahdollista.

Jos haluat perua tilauksesi, tulee sinun noudattaa Palveluiden muutokset ja peruutukset -sivulta löytyvää ohjetta. Asiakaspalvelumme käsittelee kaikki peruutukset käsin ja peruutusmaksu on:

 • 15 euroa/peruutus.
 • ja käytetyn ajan mukaisesti 87€/h

Tilauksen peruminen palvelun suorittamisen jälkeen ei ole mahdollista.

Voit lukea lisätietoa palveluiden muutos- ja peruutushinnoista Kilpailu ja Kuluttajaviranomaisen sivulta ja erityisesti peruuttamisoikeudesta etämyynnissä.

Huomatkaa virkatodistus- ja sukuselvitystilausten osalta, että 14 päivän peruuttamisoikeuden puuttumisesta on ilmoitettu tilaus- ja toimitusehdoissa (ks. KKV sivut Peruuttamisoikeus etämyynnistä > Palvelusopimukset > Peruuttamisoikeus ei koske).

Tilauksen peruutus

Voit lähettää peruutuspyynnön sähköpostitse osoitteeseen [email protected] tai postitse sivun alalaidassa mainittuun osoitteeseen.

Huomaa, ettei virkatodistus- ja sukuselvitystilausta ole mahdollista perua sen jälkeen, kun tilaus on toimitettu viranomaiselle/seurakunnalle. Etämyynnistä säädetyn lakisääteisen 14 päivän peruuttamisoikeuden puuttumisesta on ilmoitettu virkatodistus- ja sukuselvitystilauspalvelun tilaus- ja toimitusehdoissa. Tilauksen tekeminen ilman tilaus- ja toimitusehtojen hyväksymistä ei ole mahdollista.

Miksi virkatodistus- ja sukuselvitystilauksessa ei ole peruutusoikeutta?

Pyrimme aina mahdollisuuksien mukaan antamaan maksuttoman peruutus- ja palautusoikeuden. Esimerkiksi perunkirjoituspalvelussa meillä on täysi 100 % tyytyväisyystakuu, joka kestää 90 päivää palvelun tilauksesta. Tämä on huomattavasti pidempi kuin lakisääteinen peruutus- ja palautusoikeus, koska voimme itse vaikuttaa merkittävästi palvelun toteutukseen.

Virkatodistukset ja sukuselvitykset ovat tilaajalle räätälöityjä asiakirjoja, jotka laaditaan tilaajan antamien tietojen perusteella. Tästä johtuen laadittuja todistuksia ei ole mahdollista myydä tai käyttää uudestaan. Tämän lisäksi tilauksen käsittelyyn ja toteuttamiseen kuluu myös maksullista työaikaa.

Vastaavia palveluita, joiden etämyyntiin liittyvää 14 päivän palautus- ja peruutusoikeutta on rajoitettu:

 • Maanmittauslaitokselta tilattavat karttatulosteet, otteet ja tulosteet jne: ”Karttatulosteet ovat räätälöityjä asiakastuotteita, joten niillä ei ole vaihto- tai palautusoikeutta, ellei tuotteessa ole materiaali- tai vastaavaa virhettä. Virheeksi ei katsota asiakkaan tekemiä valintoja tulosteeseen kuten esimerkiksi aluerajaus, kartan tietosisältö tai esitystyyli.”
 • Lääkäriaikaa ei voi perua vastaanottoajan alettua: ”Käyttämättä ja peruuttamatta jätetystä vastaanottoajasta peritään 15 vuotta täyttäneeltä 51,40 euroa. Maksu peritään, jos aikaa ei peruuteta viimeistään vuorokautta (24 h) aikaisemmin.”
 • Taksia ei voi tilata ja tämän jälkeen jättää käyttämättä: ”Taksitilaus on mahdollista peruuttaa, mikäli tehtyyn tilaukseen ei ole vielä saatu autoa. Muussa tapauksessa kuljettaja perii asiakkaalta lähtömaksun ja odotusajan mukaisen korvauksen”
 • Ravintolasta tilattua ruokatilausta ei voi peruuttaa: ”Tehty Tilaus tuotteista tai kuljetuspalvelusta on sitova eikä sitä voi peruuttaa tai irtisanoa sen jälkeen kun Tilaus on tehty.”
 • Prisman Kauppakassi-palvelua ei voi veloituksetta peruuttaa keräilyn aloittamisen jälkeen: ”Mikäli asiakas peruu tilauksensa keräilyn aloittamisen jälkeen, Prisma Kauppakassi veloittaa alkaen 9,90 € tehdystä työstä.”
 • VR:n junalippua ei voi veloituksetta peruuttaa ennen junan lähtöä: ”Voit muuttaa Peruslipun palveluaseman lipunmyynnissä tai puhelimitse VR Asiakaspalvelun kautta ennen junan lähtöä (muutosmaksu 5 €/muutos).”

Vastaavia tilanteita on vaikka millä mitalla, joissa verkosta tilatuilla tuotteilla ja palveluilla ei ole normaalia 14 päivän peruutus- tai palautusoikeutta.

Perukirjanetissa.fi
Tammelan puistokatu 22 33100 Tampere Suomi
Puhelin: 040 090 2325 (ark. klo 12 - 14)
SIVUN KÄYTTÖEHDOTRekisteriote

Setup Menus in Admin Panel

Lataa ilmainen perukirja
Tilaa Perukirjanetissa.fi -palvelu ja järjestä perunkirjoitus helposti vain 24 €. Palvelulla jo yli 900 tyytyväistä asiakasta.
- Tilanteeseesi sopiva perukirja
- Helpot ja kattavat ohjeet
- Valtakirjat ja kutsut
- Maksupohjat ja Chat -tuki
* Lataamalla perukirjan hyväksyt Perukirjanetissa.fi -palvelun käyttöehdot.