Lisenssisopimus ja sivuston käyttöehdot

Sopimuksen tärkeimmät kohdat

Et saa myydä palveluun kuuluvaa materiaalia

Saat käyttää asiakirjoja, materiaalia ja videoita perunkirjoituksen järjestämisessä ja perukirjan laadinnassa, mutta et saa käyttää niitä kaupallisesti.

Voit joutua käyttämään omaa harkintaasi

Palvelumme sisältö koostuu yleisistä oikeusohjeista, jotka eivät välttämättä sovellu sellaisenaan käytettäväksi yksittäisissä tapauksissa.

Sinulla on täysi 100 % rahat takaisin -takuu

Jos et ole tyytyväinen palveluumme, laita meille viestiä niin palautamme rahasi.

Voimme käyttää antamaasi palautetta markkinoinnissa

Voit halutessasi kieltää meitä käyttämästä kommenttejasi markkinoinnissa laittamalla meille viestiä asiasta.

Lisenssisopimus ja sivuston käyttöehdot – pitkä ja tylsempi versio

Tämä sopimus on laillisesti sitova sinun ja meidän, eli Appking Oy:n (2714282-6) välillä.

Ennen kuin käytät perukirjanetissa.fi palvelua ja siihen sisältyvää materiaalia (myöhemmin Palvelua) tutustu huolellisesti tähän lisenssisopimukseen. Käyttämällä ja tilaamalla Palvelun hyväksyt tämän lisenssisopimuksen ehdot.

1. Saat Palveluun 90 päivän käyttöoikeuden

Tilaamalla Palvelun saat siihen 90 päivän käyttöoikeuden. Jos tarvitset jatkoa käyttöoikeuteesi, laita meille viestiä, niin pidennämme sitä tarpeidesi mukaan.

2. Pidätämme tekijänoikeudet ja omistusoikeudet

Saat Palveluumme pelkästään käyttöoikeuden, eli emme myy sinulle Palveluumme kuuluvaa materiaalia. Palvelun tekijänoikeudet, omistusoikeus ja muut vastaavat oikeudet säilyvät meillä.

3. Saat käyttää Palvelua henkilökohtaisiin tarkoituksiin

Saat vapaasti käyttää Palvelua ja sen sisältämiä dokumentteja henkilökohtaisiin tarkoituksiisi.

4. Et saa jakaa tai myydä Palveluun kuuluvaa materiaalia

Palvelua tai sen osia ei saa laittaa yleiseen jakoon tai myydä. Eli esimerkiksi Palveluun kuuluvien videoiden ja tiedostojen linkkien jakaminen sosiaalisessa mediassa on ehdottomasti kielletty.

Saat kuitenkin jakaa keskeneräisen tai valmiin version laatimastasi perukirjasta kuolinpesän osakkaiden kesken ja luonnollisesti toimittaa sen Verohallinnolle.

5. Emme voi taata, että pystyt käyttämään palvelua ilman keskeytyksiä tai muutoksia

Emme valitettavasti voi taata, että Palvelu tai muut siihen läheisesti liittyvät osat ovat jatkuvasti saatavilla tai toimivat ilman keskeytyksiä tai muutoksia. Teemme kuitenkin parhaamme, että pystyt käyttämään palvelua ilman ongelmia ja keskeytyksiä.

6. Emme voi taata tietojen oikeellisuutta

Emme valitettavasti voi taata, että Palvelussa esitytetyt tiedot, sähköpostit, puhelimella tai reaaliaikaisessa chatissa annetut tiedot ja ohjeet ovat lainopillisesti oikeita.

Palvelumme koostuu vain ja ainoastaan yleisistä ohjeista ja tarjoamme Palvelun käyttöösi ”Sellaisena kuin se on”.

7. Emme voi ottaa vastuuta mahdollisista vahingoista

Olet itse vastuussa perunkirjoituksen järjestämisestä ja kaikista siihen liittyvistä asioista. Tällöin vastaat myös itse kaikista suorista ja epäsuorista vahingoista.

Eli, koska emme tunne tarkemmin tilannettasi, emme voi ottaa vastuuta Palvelun ja sen sisältämien dokumenttien käytöstä, niiden sisällön oikeellisuudesta eikä niissä mahdollisesti esiintyvien häiriöiden tai virheiden takia aiheutuvasta välittömästä, välillisestä, suorasta tai epäsuorasta vahingosta.

8. Annamme sinulle täyden Rahat takaisin -takuun

Jos et jostain syystä ole täysin tyytyväinen Palveluumme, laita meille sähköpostia osoitteeseen [email protected], niin palautamme sinulle Palvelusta maksamasi hinnan. Rahat takaisin -takuu on voimassa 90 päivää Palvelun tilaamisesta.

Tämän lisenssisopimuksen ehdot ovat voimassa myös rahojen palautuksen jälkeen.

9. Käyttäisimme mielellämme kommenttejasi markkinoinnissamme

Saatamme käyttää antamiasi kommentteja ja etunimeäsi hyvän markkinatavan mukaisesti Palvelumme markkinoinnissa. Voit kuitenkin halutessasi kieltää kommenttiesi ja etunimen käyttämisen ilmoittamalla siitä meille sähköpostitse.

10. Voimme lähettää sinulle sähköpostia

Tilaamalla palvelun ja/tai lataamalla ilmaisen perukirjapohjan, annat meille ja meidän yhteistyökumppaneille luvan olla sinuun yhteydessä sähköpostilla.

Maksullisen palvelun tilaajalle voimme lähettää sähköpostilla esimerkiksi tietoja tilaamasi palvelun käyttämisestä ja muistutuksia perunkirjoituksen aikataulusta.

Ilmaisen perukirjapohjan lataajille voimme lähettää oman palvelun tai yhteistyökumppanien markkinointiviestejä. Markkinointiviestejä voidaan lähettää ilmaisen perukirjapohjan ladanneille enintään yksi (1) kappale kuukaudessa.

Voit kieltää sähköpostin lähettämisen lähettämällä sähköpostia osoitteeseen [email protected]

11. Erimielisyydet ratkaistaan ensijaisesti puhumalla

Pyrimme aina ratkaisemaan erimielisyydet keskustelemalla yhdessä asiakkaan kanssa. Mikäli koet, että olemme kohdelleet sinua huonosti tai Palvelu ei ole kaikilta osin ollut odotustesi mukainen, ole meihin yhteydessä, niin ratkaistaan asia.

Jos emme saa erimielisyyksiämme ratkaistuksi puhumalla, niin voit halutessasi olla yhteydessä kuluttajariitalautakuntaan (www.kuluttajariita.fi. Huomaathan, että ennen kuin viet asian kuluttajariitalautakunnalle, sinun tulee olla yhteydessä maistraatin kuluttajaneuvontaan (www.kuluttajaneuvonta.fi).

Halutessasi asian voi ratkaista myös verkossa eurooppalaisella ODR-foorumilla (http://ec.europa.eu/odr).

12. Päivitämme tätä lisenssiä aika ajoin

Päivitämme aika ajoin tässä esitetyn lisenssisopimuksen ehtoja. Ehtojen päivittämisestä ilmoitetaan asiakkaille kirjallisesti. Jos jokin lisenssisopimuksen ehdoista todetaan mitättömäksi tai pätemättömäksi, ovat muut ehdot edelleen voimassa.

Ystävällisin terveisin,
Juhani, Jaakko ja Jarkko

Perukirjanetissa.fi
Tammelan puistokatu 22 33100 Tampere Suomi
Puhelin: 040 090 2325 (ark. klo 12 - 14)
SIVUN KÄYTTÖEHDOTRekisteriote

Setup Menus in Admin Panel

LATAA ILMAINEN PERUKIRJA
Osta Perukirjanetissa.fi -käyttäjätunnus ja järjestä perunkirjoitus helposti. Palvelussa jo yli 2 500 tyytyväistä asiakasta. Kaikki nämä vain 24€:
- Helposti muokattava perukirja
- Kansankieliset ja helposti seurattavat ohjeet
- Valtakirjat ja kutsut perunkirjoitukseen
- Asiantuntijan Chat -tuki
* Lataamalla perukirjan hyväksyt Perukirjanetissa.fi -palvelun käyttöehdot.